BRATER 11.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam, nie wiem dlaczego okap ten występuje pod dwoma markami, ale parametry są identyczne. I kilka pytań: 1) czy posiadacze takowych są z nich zadowoleni 2) czy wydajność przez nich oferowana na poziomie 760 m3/h wystarczy do 9 metrowej kuchni z oknem? 3) trzeci jaki biorę pod uwagę to Falmec ARTEMIDE 90 INOX, ale ma słabsze parametry. Z góry dziękuję za oświecenie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kostecky 11.04.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Fagor jest właścicielem Mastercooka i, o ile mi wiadomo, w najbliższym czasie marka Mastercook zostanie zastąpiona marką Fagor. Wdrażanie jest na etapie podawanie podwójnej nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 12.04.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 dziękuję za wyjasnienie zawiłości natury prudukcyjnej, ale martwi mnie brak wpisów od posiadaczy takich okapów. Nie wierzę, że nikt ich nie użytuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tez mysle o tym okapie. Ale niestety- to fagor juz zostal zasapiony marka mastercook i czesc produktow fagora bedzie po prostu produkowana juz z nowa marka. TE okapy maja najlepsze paramety w stosunku do swojej ceny. Wiem, ze fagor ma swietne plyty i piekarniki. Jak jest z okapami? Tez sie chetnie dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.04.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Też się nad nim zastanawiam, w jednym sklepie właczyli mi go i nawet nie było głośno (ale nie jestem wiarygodna, bo innych okapów nie słyszałam), a napewno w sklepie inaczej się dźwięk roznosi niż w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 23.04.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Firmy się faktycznie połączyły i teraz wszystkie nowe produkty zjeżdżają z logiem Mastercook by Fagor co mi wcale nie przeszkadza. Tym niemniej waham się jeszcze nad ostateczną decyzją, bo ja widzę wszystkie okapy z modną szybą strasznie zbierają kurz i wszelkie osady, co w przeciwieństwie do w pełni stalowych, że wszystko na nich widać. Dlatego biorę jeszcze pod uwagę Amicę OKC9677I o słabszych parametrach, ale równie fajnym designie i wystarczającym do mojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 25.04.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kupiłem Mastercooka, ale do jego wykorzystania upłynie jeszcze trochę czasu, więc proszę o cierpliwość Kuchnię planuję uruchomić w przeciągu 1,5 miesiąca. Na pierwszy rzut oka okap prezentuje się okazale i nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 21.01.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Odświeżę temat, czy ktoś użytkuje taki okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 22.01.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja mam wkbs 60 o podobnych parametrach i w mojej 10metrowej kuchni częściowo otwartej na salon na srednim biegu daje rady tak że nawet smarząc kotleta nic nie czuć w salonie. na tym biegu nie jest taki głośny a nawet na najwyższych obrotach jest znośnie ale żadko jej używamy chyba że coś się przypali. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts