JAGA73 17.06.2003 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Zamierzam "związać" się z tą firmą - czy to dobry wybór? ( dom w konstrukcji szkieletowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 17.06.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Firma znana na rynku i doceniana.Więcej informacji znajdziesz na stronach http://www.danmardomy.pl Nie mniej jak w każdym przypadku należy mieć swojego inspektora nadzoru co dopilnuje budowy - oby tylko się znał na wymaganiach stawianych budownictwu szkieletowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.06.2003 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Jaga, wrzuć w wyszukiwarke DANMAR, było parę wątków na ten temat. Nota bene przejeżdżam parę razy w miesiącu koło tej Firmy - na placu czysto, schludnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 28.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 WitamCzy ktokolwiek ma jakiekolwiek doswiadczenie zwiazane z DANMAREM - Szymbark w postaci domow szkieletowych (modulowych)? Jakies opinie, sugestie na temat szkieletow stawianych przez ta firme? Chcialbym rozpoczac budowe takiego domu jednak nie wiem czy wybor - DANMAR jest wyborem wlasciwym.... Czekam na jakiekolwiek opinie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 18.08.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No to podpisalismy umowe na budowe szkieletu.......zobaczymy jak sie to bedzie odbywalo....Wystawie "+" lub "-" zobaczymy. Pozdrawiam. Zdjecia z budowy od momentu jej rozpoczecia.......bede publikowal sukcesywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzadam 04.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No to podpisalismy umowe na budowe szkieletu.......zobaczymy jak sie to bedzie odbywalo....Wystawie "+" lub "-" zobaczymy. Pozdrawiam. Zdjecia z budowy od momentu jej rozpoczecia.......bede publikowal sukcesywnie. Który projekt ? Ja chcę podpisać umowę na Dworek Polski z niedużym garażem. Czy porównywałeś koszt wykonania domu z Danmaru z podobnej wielkości inwestycją ale w tradycyjnej technologii ? Wciąż mam obawy, że wtopię niepotrzebnie pieniądze na technologię szkieletową, a opinie są różne - jedni twierdzą, że drożej, inni - przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rydzadam 20.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Mam umowę z Danmarem na Dworek Letni nieco powiększony, z zadaszonym tarasem, termin realizacji - 07.2008. Zobaczymy, jak to będzie, na wiosnę muszę zrobić fundamenty i piwnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 25.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Od lutego startujemy..... Wybudowanie szkieletu kosztuje mniej niz metoda tradycyjna ale niewiele, jednak mi chodzi glownie o zdrowa atmosfere w srodku takiego domu, o to ze ma lepsze wlasciwosci termoizolacyjne, potrzeba mniej energii aby go nagrzac, no i co najwazniejsze...budowa trwa o wiele szybciej niz domu murowanego. Znaczna predkosc w budowie przemowila rowniez za szkieletem.....no zreszta Skandynawia, USA, Kanada........to wlasnie poteag tych domow. Dlaczego wiec nie w Polsce i nie MY? Nie ma sie czego obawiac i budowac... Pozdrawiam i czekam na luty 08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts