Ania_Maj 07.05.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 załączyłam zdjęcia, ale wkleiły się niżej. wzięłam je z ogłoszenia z którejś ze stron. Ja mam te i sa ok. pięciolatek sam składa łóżko. Pewnie, że najlepsze są stabilne stojące, ale nie na 60 m2 z dwójką dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t56 27.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Chyba nikt nie wspomniał o takich łóżkach w szafie, łączą tradycję z nowoczesnymi rozwiązaniami, Edytowane 26 Czerwca 2015 przez t56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia 23.10.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmat13 02.07.2019 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Ja od kilku lat testuje łóżko z tej firmy: [spam]Jest naprawdę bardzo fajne. Nic nie trzeszczy. Bardzo mocny mechanizm wspomagający z możliwością regulacji siły podnoszenia. Mocowane do podłogi.Rama stalowa spawana.Bardzo szybko składa się i cały pokój pozostaje wolny i jest porządek. Stawiam fotel i spijam poranną kawę. Wcześniej zawsze w domu nie było komu łóżko złożyć a już o jakości spania na materacu a na rogówce nie będę rozpisywał się.Ostatnio nawet zmieniłem drzwi zewnętrzne od szafy ponieważ żona uparła się na szyby ale wnętrze zostawiłem.Pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2019 przez Elfir pierwszy post z linkiem do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maczikkk 01.07.2021 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2021 (edytowane) [spamer] Edytowane 1 Lipca 2021 przez Elfir reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts