misia197 12.04.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam,czy koś buduje domek Talizman z Pracowni Krajobrazy?Jestem na etapie fundamentow i che poznac opinie innych na temat tego projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia197 12.04.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 czy nikt nie buduje tego projektu??? Widze ze kilka osob buduje z pracowni Krajobrazy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia197 13.04.2007 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 podciagam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.10.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ten talizman to prawie jak Agatka hb studio. Spodobał mi się i nawet zaczerpne z niego jakieś inspirację do przeróbek swojego projektu. Bardzo fajny projekt. Jedyne co to kominek mi nie gra obok telewizora i lepiej będzie wyglądał na innej ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts