kadra 12.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witamwczoraj dostalam cebulki liatry kłosowej. Już widać było zawiazki listków, więc niewiele myślac wsadziłam je w ziemię tak jak tulipany (chodzi mi o głębokość - czyli coś koło 10cm). Ale potem zaczęłam myśleć o tych listkach, które zasypałam taką warstwą ziemi i zwątpiłąm, czy zrobiłam dobrze. A więc - wykopać i posadzić płycej, czy zostawić w świętym spokoju ?buzia - K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 14.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 kadra,głębokość to dwie, lub trzy średnice cebuli i zielonym do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 15.04.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 dziękuję zygmor, to już je tak zostawię.pozdrawiamK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 17.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 a tak właściwie to jak jest z tą liatrą - te cebulki czy bulwy to się wykopuje na zimę czy jak???bo czytam i czytam i wychodzi mi, że liatra to bylina i sama już nie wiem!!!a może są różne w tym względzie odmiany???ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 17.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja mam swoją 5 lat i nie wykopuję na zimę. Ostatnio podzieliłam na części, rozrosła się i chyba miała za mało miejsca, bo słabiej kwitła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 18.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Też nie wykopuję. Pięknie sie rozrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts