raf1 12.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam!Potrzebyje piasek oraz zwir do fundamentów i stropu. Mam pytanie gdzie najlepiej zaopatrzyc sie w/w materiały oraz jakie ceny sa atrakcyjne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 12.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Raczej niewiele osób bawi się w samodzielne kręcenie betonu bo chyba się to nie opłaca. Piasek żwir i cement kupisz na pewno w wyższej cenie niż betoniarnia a do tego kupa roboty i to ciężkiej. Chyba bardziej opłaci się zrobić samemu co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 12.04.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Akurat potrzebuje tylko do zalania wienca i to na garazu wiec chyba zaden wysiłek no i moze do tynkowania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 12.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Sluchaj jak masz do zalania wieniec to lepiej zamow go w betoniarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Słuchaj jak masz do zalania wieniec to lepiej zamów go w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 12.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Akurat potrzebuje tylko do zalania wienca i to na garazu wiec chyba zaden wysiłek no i moze do tynkowania. Pozdrawiam Aaa, chyba że tak. Zwir i piach kupowałęm w składzie budowlanym na tony. Za piach do murowania płaciłem 38 zł/t (do tynkowania był droższy ale nie wiem po ile) żwir 45 zł/t Oprócz tego wozi paru magików z książki telefonicznej(dział budowlane, kruszywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf1 12.04.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Znalazłem cos takiego chyba wyglada na atrakcyjna oferte http://www.image.kruszywa.webpark.pl/produkty.html chociaż jest to opłacalne przy duzych ilosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 13.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 To zależy ile potrzebujesz, oferują z transportem 24-28 ton, trasa orzesze katowice trochę będzie kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej1965 05.01.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Również poszukuję dobrego producenta kruszyw, najlepiej z Opolszczyzny albo Dolnego Śląska. Może ktoś polecić jakąś rzetelną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts