Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

słoneczny z garażem i poddaszem mam zamiar sam go zbudować

Anher1968

Recommended Posts

własnie kupiłem dziłke po wielu godzinach spędzonych przed projektami zdecydowaliśmy się na słoneczny z garażem i poddaszem z MG projekt

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyp/index.php

jedyne co chcemy zmienić to zmniejszyć pokój zrobić wejście przez korytarz do garażu i poprowadzić ścianke prostą w kuchni a nie zeskosem no i zmienić miejsce schodów w miejscu wc może jakieś zmiany powinny być zrobione co wy nna to jak sądzicie czy koszty bedą nie duże czekam na opiniesło

co sądzicie czy jest to prosty i zarazem tani projekt

• 2 weeks później...
Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje,szczególnie okiennice, taki styl bardzo mi się podoba . Wszystkie pokoje na parterze :D . Czytam ,że chcecie wyprostować ścianę z kuchni, ale taka zmiana ograniczy ładny widok z wejścia na pokój i utworzy się waski korytarz. kilku znajomych ma drzwi od garażu blisko sypialni i odradzają takie rozwiązani. Jedni nawet zamurowali drzwi. Twierdzą, że czuc spaliny oleje i smary. Poza tym bardziej słychać zapalający samochód. Z drógiej strony w zimę z zakupami latać po dworze-okropieństwo.My wybralismy projekt, gdzie z garażu wchodzimy do przedpokoju.Decyzja należy do was, moze inni cos podpowiedzą. Zycze powodzenia. Sama wiem jak to jest: wybierzesz projekt i cieszysz sie jak głupi :D . Wiesz, ze to ten a co inni mówią.......... zapamiętaj tylko te dobre rady(które tobie pasują :) ). Powodzenia