Anher1968 12.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 własnie kupiłem dziłke po wielu godzinach spędzonych przed projektami zdecydowaliśmy się na słoneczny z garażem i poddaszem z MG projekthttp://www.mgprojekt.com.pl/domki/slonecznyp/index.php jedyne co chcemy zmienić to zmniejszyć pokój zrobić wejście przez korytarz do garażu i poprowadzić ścianke prostą w kuchni a nie zeskosem no i zmienić miejsce schodów w miejscu wc może jakieś zmiany powinny być zrobione co wy nna to jak sądzicie czy koszty bedą nie duże czekam na opiniesło co sądzicie czy jest to prosty i zarazem tani projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 14.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ten dom nie powinien sprawić problemów z wykonaniem.Rozumiem, że poddasze chcesz wykorzystywać tylko jako strych. Jeżeli miałoby być ono uzytkowe, to należałoby się zastanowić na odpowiednim umieszczeniem schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 15.04.2007 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 zgadza się podasze ma byc jako strych ma byc tam część rozrywkowa czyli bilard i mój gabinet ale to w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 27.04.2007 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ooooJa również na 99,9% kupie ten sam projekt, nawet zmiany mamy identyczne no i oczywiście też mam zamiar sporo zrobić sam (zobaczymy jak to będzie).obecnie jestem na etapie czekania na WZ (podobno są już u wójta do podpisu) a potem warunki przyłączy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwmk 27.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje,szczególnie okiennice, taki styl bardzo mi się podoba . Wszystkie pokoje na parterze . Czytam ,że chcecie wyprostować ścianę z kuchni, ale taka zmiana ograniczy ładny widok z wejścia na pokój i utworzy się waski korytarz. kilku znajomych ma drzwi od garażu blisko sypialni i odradzają takie rozwiązani. Jedni nawet zamurowali drzwi. Twierdzą, że czuc spaliny oleje i smary. Poza tym bardziej słychać zapalający samochód. Z drógiej strony w zimę z zakupami latać po dworze-okropieństwo.My wybralismy projekt, gdzie z garażu wchodzimy do przedpokoju.Decyzja należy do was, moze inni cos podpowiedzą. Zycze powodzenia. Sama wiem jak to jest: wybierzesz projekt i cieszysz sie jak głupi . Wiesz, ze to ten a co inni mówią.......... zapamiętaj tylko te dobre rady(które tobie pasują ). Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts