Marcin Nocun 17.06.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Wiem że o tych tarasach bylo już dużo - więc mniej więcej wiem jak go wykonać. Teraz mi chodzi o to że zawsze pokazane jest połączenie tarasu ze ścianą, a niepamiętam żebym gdzieś widział jak zrobić zakończenie, jak połączyć z blacharką i jak osadzić balustradę??????? Może wiecie w którym muratorze to było - a jeśli nie było to proszę o radę DROGA REDAKCJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.06.2003 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Trochę na ten temat było w wątku : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=7599&highlight=taras%2A+balustrad%2A#7599Dużo na temat konstrukcji tarasu jest w muratorze nr 4/2001 str. 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Nocun 21.06.2003 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Dzieki bardzo!!!Właśnie tego muratora szukałem - bo pamientalem że to było tylko nie mogłem znaleźć w którym jeszcze raz dzieki za podpowiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.06.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Drobiazg, numer ktoś wcześniej wymieniał na forum, ja znalazłem tylko stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts