brato 12.04.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam. Poszukuję zdjęć domu: projekt GL330 Zośka z Atrium. W maju zaczynam kopac fundamenty. Wiem ze nie jest najlepszy czas na rozpoczynanie budowy, ale kiedys trzeba zaczac lepiej mieszkac we wlasnym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.04.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 cześć, witam...ja buduję Zośkę tylko z dwustanowiskowym garażem zaczynam za tydzień kopać pod fundamenty ...więc też nie mam jeszcze żadnych zdjęć budynku niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brato 12.04.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Wobec tego bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami Budujesz systemem gospodarczym, czy wynajelas firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts