ewusia 18.06.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 właśnie wróciłam z kiosku i mam !!!!! BRAWO REDAKCJA!!!!! Hip hip hurrrraaaaa!!!! PS: Ładny Dom zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 A ja mam zaprenumerowanego i jeszcze nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 ja tez zakupiłam Muratora i Ładny dom...ale odniosłam takie wrazenie przegladajac te pisma...ze za bardzo to nie ma co czytac... czy tez tak myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 20.06.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Niestety masz rację.Ten numer nie wnosi nic albo prawie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.06.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Muszę się z Wami zgodzić .W 10 minut przeczytałam całego Muratora a i Ładny DOm w tym miesiącu mnie nie zaciekawił.Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 20.06.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Ciekawy tytuł to:'Barwy we wnętrzu", dalej o powiększaniu okna i o tarasach. Zwykle to jest ciekawe co nas w danym czasie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 20.06.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Nie wiem, czy zwróciliście uwagę iż od pewnego czasu niektóra tematyka prezentowana w Ładnym Domu jest podobna do tematyki z Muratora (tym razem kominy). Poza tym czyżby Ładny Dom zaczynał promować budowę jednego z Domów dla Kowalskich (Dom na czterdzieste urodziny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 No coż, ja uważam, że akurat ostatni numer Muratora jest jednym z najlepszych w ostatnim czasie... Ale, żeby nie było, że lizus, pochlebca itp. to: - str.20 - rys.1 pokazuje pojemnik na popiół, ale wg mnie popiół będzie się zbierał w zsypie... , wlot do pojemnika powinien być od góry! - str.21 - opis zdjęcia - czujnik ruchu...automatycznie WYŁĄCZY światło, gdy ktoś pojawi się w jego zasięgu... i łups . - str.42 - piętro - źle zaznaczony bieg schodów... To wszystko po to, aby MURATOR był coraz LEPSZY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Podobał mi się dodatek na temat nawadniania ogrodu, ale więcej mogłoby być informacji o koszcie i przykładowych projektów jakie rośliny jakie nawadnianie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbychu 23.06.2003 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Wypatrywałem Muratora już kilka dni. Kupiłem, obejrzałem i do szyflady. Po raz pierwszy od dwóch lat nic mnie nie zainteresowało. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 24.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 kupuję Muratora tyle lat, ale numer 7/2003 to "ogórki"!!! przynajmniej dla mnie 95 % informacji jest nie przydatna. Rozczarowałem się mocno, bo każdego numeru wypatruję z duuuużym wyprzedzeniem.Ciekawe czy Redakcja czuje satysfakcję z zawartości numeru .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 No chyba przesadzacie. Dodatek o podlewaniu jest taki odkrywczy, że jedyną wadą jego jest brak informacji co to jest woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 24.06.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 masz rację, dodatek o podlewaniu jest OK, ale dlaczego reszta jest jakaś taka ... nie jak w Muratorze, który czytam od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 24.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Po 3- dla Ladnego Domu i Muratora - czyżby sezon ogórkowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 25.06.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Rzeczywiście, numer 7/2003 jest mało ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenot 25.06.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 a mnie wkurzył niechlujnie wklejony dodatek o nawadnianiu ogrodu !jak tam można ? W środku zwykłej strony, glut z kleju, kartka się porwała.Nie mozna było przykleic tej wkładki np do okładki, która jest twardsza ??Poza tym ten dodatek był wklejony krzywo, wystawał poza obręb pisma i dostałem go - mimo, ze zafoliowany (prenumerata) jak psu z gardłaA pfe redakcjo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.07.2003 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 yenot - po udanym rozłączeniu (ciekawego) dodatku od numeru też miałem żal do Redakcji, że nie przyklejano go do REKLAM drukowanych na lepszym papierze niż okładka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 14.07.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 A opis domu pasywnego w Muratorze nie wzbudził niczyjego zainteresowania ? Po przeczytaniu mogę stwierdzić , że mój dom posiada wiele cech wspólnych z nim. Bryła, dach , usytuowanie i wielkość okien, orientacja budynku względem stron świata. Wejście główne, schody i łazienki po stronie północnej. Ale wyglądać będzie chyba lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.07.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 I tu sie zgadzamm z Pyrką. Co z tego że dom jest pasywny = funkcjonalny i oszczędny, skoro wygląda jak... a właściwie nie wygląda wcale. W końcu wybierając projekt przyszłego domu chcemy żeb sie nam podobał prawda? Ale to też kwestia gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.07.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Mnie też 7/2003 zaskoczył negatywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts