Renata 69 13.04.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam Czy ktoś juz może zakupił ten projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 04.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 WitamWprawdzie jestem dopiero na etapie szukania działki ale o domku też już myślę. W końcu trzeba wiedzieć jaki mniej więcej będzie dom, żeby się na tejże działce zmieścił.... Ale do rzeczy - też spodobał mi się ten projekt - w ostatnim muratorze były zdjęcia z jakiejś realizacji także na pewno gdzieś stoi ale jak widać na razie nikt się tutaj nie chwali, że udało mu się go zbudować. W tym projekcie szczególnie podoba mi się wyraźny podział na część mieszkalną i dzienną, kuchnia ze sporą spiżarnią, pom. gospodarcze oddalone od sypialni... fajny jest też taras z tym małym daszkiem z boku... Może ktoś z forumowiczów jednak już postawił ten dom ?? Jakieś uwagi/propozycje zmian w projekcie byłyby mile widziane. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 04.05.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wiatam Ja niestety musiałam zrezygnować z tego projektu mimo że bardzo mi też odpowiadało to ze jest podzielone na część nocna,nie mieści mi sie na działce którą posiadam od zeszłego roku złożyłam wniosek wypis i wyrys z miejscowego planu zagospodarowania i musze szukać nowego projektu dobrze ze pani u której bilismy po projekt powiedziała nam ze musimy sie dowiedziec ile musi stać od drogi dom i to niestety nam zmieniło plany tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 04.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ja jeszcze mam szansę na wybór takiej żeby była ok... mam teraz ofertę na działkę o wymiarach 34m szer. i 32 dł. ale jeszcze nie byliśmy jej oglądać Jeśli mogę spytać, to jaką Ty masz działkę, że okazała się za mała na ten domek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 04.05.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 wymiar mam 24x37 ale ma byc przed moją działką ślepa uliczka dojazd do mojej i sąsiednich działek i odległość domu od drogi musi być minimum 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzik456 29.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam, Ciekawa jestem, czy ktoś się zainteresował projektem "Wygodne życie". Mi i mojemu męzowi bardzo się ten projekt podoba i, kto wie, może za kilka lat zamieszkamy właśnie w nim Poza chyba dość długimi jak na moje oko korytarzami nie znajduję w nim żadnych minusików Bierzemy jeszcze pod uwagę projekt "Przestronny" - tam jest wiekszy pokój dzienny i duży plus za przejście z garażu do kuchni przez pomieszczenie gosp., ale ... brak spiżarni i okna 2 sypialni wychodziłyby u nas na północ! Jak w ogóle się sprawdzają okna sypialni na północy? Wie może ktoś? Pozdrawiam, Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts