KKinga 13.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, Muszę znaleźć osobę do sprzątania domu (z prasowaniem), raz w tygodniu, okolice w-wy, ale zupełnie nie orientuję się w obecnych cenach rynkowych tychże usług. Praca na 5-6 godzin w tygodniu. Czy ktoś wie jak wygląda cennik usług sprzątania? Będę wdzięczna za odpowiedź.A może znacie jakieś osoby chętne do takiej pracy, które można z czystym sumieniem polecić? To poproszę informację na priv. PozdrawiamKinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.04.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Trzeba liczyć 10 do 12z za godz pracy zależy na jak długo przyjdzie. Jak na cały dzień to stówka będzie jak nic .Z poleceniami to tak różnie brak .Miałem bardzo dobrą Ukrainke polskiego pochodzenia poleciłem i mi podpie.....i tyle ją widziałem I już nie polecam Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.04.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Zależy o jakie sprzątanie chodzi, czy np wycieranie kurzy czy mycie okien...(przykład) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 14.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Za samo sprzątanie faktycznie od 10-12 zł za godzinę. Jeśli jakieś dodatkowe rzeczy, to i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 21.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 To kwestia uzgodnienia. Ja placę za calość, a nie rozliczam się na godziny, bo jak ktoś jest powolny to bije po kieszeni - już taką panią przerabialam. Mój znajomy rozlicza się miesięcznie. Wychodzi stówka tygodniowo, ale pani robi wtedy wszystko (o sprzątaniu tu mowa ). Zmienia pościel, pierze i wiesza firanki, wlącza pranie, myje okna, prasuje. Robi to co akurat trzeba zrobić. Za mycie okien zazwyczaj się placi osobno, ale to też kwestia uzgodnienia. Ja i znajomi placimy 50-60zl za sprzątanie - wlaśnie za "calość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 15.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 witam! Czy ktoś sie orientuje ile biora firmy sprzątające za sprzatanie domu po remoncie/budowie? Chodzi o doprowadzenie domu do takiego stanu, by mozna było wnosić meble. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 16.05.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 OK...nie musza byc firmy - moga być osoby prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 16.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 w krakowie 10pln za godz, pani raz w tygodniu ok 7hw małym miasteczku na slasku 5-6 za godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Raz w tygodniu - 100 pln za wejście - bez prasowania. W-wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 17.03.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Generalnie jest wiele różnych możliwość. Najlepiej poszperać sobie w Googlach i da się trafić na jakąś niedrogą firmę. Np. tej oferta wygląda według mnie dość spoko http://nomal.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pralinkaa 28.06.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 witam! Czy ktoś sie orientuje ile biora firmy sprzątające za sprzatanie domu po remoncie/budowie? Chodzi o doprowadzenie domu do takiego stanu, by mozna było wnosić meble. dzieki Ja bym Ci poleciła dowiadywać się u źródła, dlatego że ceny dostosowywane są indywidualnie z tego co się orientuję. Wraz z mężem korzystaliśmy z usług poleconej firmy www.pracowite.pl i byłam bardzo zdziwiona cenami za usługi, gdyż myślałam, że kosztują majątek. A tu miłe zaskoczenie i na pewno jeszcze nie raz skorzystamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts