seba22 18.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Muszę dokonać wyboru okien. Jedna z firm stosuje AUBI albo ROTO. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z w/w okuciami. Pozdrawiam seba22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 18.06.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 nie znam firmy aubiale wiem ze roto robi nawet bardzo specjalistyczne okucia do drzwi lamanych i przesuwnych, takze o duzych powierzchniach wiec jest chyba firma godna zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 18.06.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 podobnie jak przedmowca nie znam tej firmy ...a na swoich oknach mam okucia roto ...od 3 lat i nie narzekam jako jedyni mieli w swoim czasie okucia pozwalajace otwierac okna polaciowe .tradycyjnie "w pol" i jako calosc,czyli dzialajace na zasadzie okna uchylnegopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 18.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 nie znam firmy aubi Znana jest bardziej jako Siegenia. Pełna nazwa firmy Siegenia-Aubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 18.06.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 O!! A okucia Sigenii mam u siebie tyz dobre ale z drugiej strony wydaje mi sie ze trudno kupowac okna tylko ze wzgledu na okucia. Poza tym jedna firma ma tez roznej klasy okucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 20.06.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Nie ma znaczenia - jest to to samo.Ważniejsze jest całe okno, czyli firma je produkująca i w pewnym stopniu system okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts