woody 13.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Chciałbym się dowiedzieć od tych którzy mają gonty bitumiczne na dachach.Czy latem w upalne dni czuć papą (smołą) czy gonty wtedy jakoś specyficznie śmierdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 13.04.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 mam gontem kryty dom od kilkunastu lat i nie czułem nigdy aby czuć było jakąś papą czy smołą ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 13.04.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Przepraszam że tak naiwnie pytam Ale czasem warto zadać głupie pytanie niż potem żałować że nie wiedziało się tego wcześniej Apropos Poszukuję kogoś kto pomoże mi dobrać gont i akcesoria do mojego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 13.04.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A w nich najmniej jest smoły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.04.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Poszukuję kogoś kto pomoże mi dobrać gont i akcesoria do mojego dachu Najlepiej doradzi Ci doświadczony dekarz. Osobiście polecam produkty firmy ISOLA. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 10.08.2018 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Mam mały fragmencik altanki do pokrycia gontem, znajduje sie ona zaledwie 2m pod balkonem Czy nagrzany grafitowy gont może smierdzieć w czasie dużego nasłonecznienia tak że bedzie to odczuwalne na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 11.08.2018 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Mam altane i domek ogrodnika pokryte czarnym gontem bitumicznym i nigdy nic nie czułam, żadnych zapachów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 13.08.2018 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Od dołu to sie nie czuje. Problem jest jesli sie przebywa nad gontem. PRzecież każde takie pokrycie zawiera asfalty ktore parują gdy swieci slone stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orin55 03.08.2024 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Gont na pewno śmierdzi po położeniu, wulkanizuje się na słońcu, pytanie tylko ile to będzie trwało, czy dwa miesiące czy dwa lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts