radekkamila 04.05.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kat nachylenia to 38 stopni. powierzchnia uzytkowa z 21m2 zmienila sie na 60 m2, wiec mysle ze sie oplaca. poza tym taka zmiana pozwala na wykorzystanie rowniez pomieszczenia nad gankiem (wejscie glowne) na np. garderobe. przed zmiana powierzchnia dachu to niecale 300 metrow, po zmianie okolo 317 m2. roznica w cenie niewielka a warto sie zastanowic... wielkie dzieki za zyczenia, mam nadzieje ze zanim zacznie ta pilke kopac ogrod bedzie gotowy. pozdrawiam hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skilll 25.06.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam, mam pytanie odnośnie Państwa budowy. Czy dom nie jest oby ciut za nisko posadowiony? Co będzie z tarasem, który jest wielką zaletą tego projektu? No i co się stało z kominkiem na tarasie? Zrezygnowali Państwo z niego? My chcemy zdecydować się na ten projekt dzięki temu koninowi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 25.06.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 hej niestety zrezygnowaliśmy z tarasu zyskując tym samym trochę ogrodu nie mamy za dużo miejsca za domem wiec taras będzie pomniejszony. a co do kominka - zająłby on trochę miejsca na i tak już małym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skilll 30.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a jak tam kosztorysy. Czy teraz już możecie określić czy dach w tym projekcie faktycznie doprowadza inwestorów do ruiny???Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 13.07.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 niestety nie jest to prosty, i nie taki maly dach. wiec by go wykonac trzeba sie przyszykowac na nieco wiekszy wydatek. my placilismy (ceny zaokraglone, bez drobnych koncowek ) : -wiezba 15.000 -dachowka 14.000 -okna dachowe 4.000 -robocizna 16.500 -plus gwozdzie, uszczelniacze, folia - razem okolo 50 tys mysle ze to nie malo , ale nie bylo wyjscia pozdrawiam hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyga 17.08.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Niezły smoczek... Jakoś brniecie do przodu chociaż wszystko przed Wami. Ja mam właśnie stan developerski i w zasadzie jedna rada co nagle to po Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobek1 10.02.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć Kamilo i Radku!!! Buszując po forum trafiłam na Wasz dziennik, który był moją lekturą wczorajszego wieczorku Muszę przyznać, że domek pięknie się prezentuje i już nie mogę się doczekać aktualnych zdjęć. Zauważyłam, że wnętrze Waszego Kaszmiru bardzo przypomina nasze Retro2. Pozdrawiamy Was serdecznie i myślę, że niedługo zwrócimy się do Was o pomoc w sprawie kolejnych fachowców Iwona i Tomek S. A oto album naszego domku http://foto.onet.pl//guu5c,q4q4w04c4n2g,h5hf5,u.html#h5hf5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 09.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dopiero teraz trafiłam do Waszego Kastora, pewnie dlatego że etap budowy to działka mojego męża To teraz zapraszam do działu Galerie i dalsze poczynania. My w naszym Kastorku zamieszkamy w maju, och zazdraszczam że Wy już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 09.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Super elewacja z przodu, chyba się zainspiruje no i tarasik macie a my chyba jeszcze długo nie Czekam na CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts