banko 13.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, ktorzy budowali, buduja lub zamierzaja budowac w/g projektu muratora c148 dogodny. Mam zamiar w niedalekiej przyszlosci zaczac przygode z nim i szukam wskazowek, co warto a czego nie koniecznie zmieniac w projekcie. Bede wdzieczny za kazda wskazowke.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 14.04.2007 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Nikt naprawde?? Przeciez to zajefajny projekt hmmmmm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 16.04.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 16.04.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 My też się do niego coraz bardziej przymierzamy, ale wiesz... to nowy projekt jest i być może po prostu nikt go jeszcze nie wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 23.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witam w ostatnim wydaniu muratora jest nowy projekt domku DOGODNY Ciągle szukamy projektu który by nam w 100% odpowiadał w chwili obecnej zastaniawiamy sie właśnie nad budową tego domku . Wczesniej zamierzalismy budowac IMPresje z Krajowbrazów całkiem inny domek podoba sie nam ale na pewno w budowie jest droższy i po długich debatach stwierdziliśmy że mamy za mało kasy na jego budowę. Napiszcie czy ktoś przymierza sie do budowy tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aS2 23.04.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Nam rowniez sie b. podoba i sie do niego powoli przymierzamy Niepokoi mnie tylko to, co zostalo napisane tutaj... http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=59757883&a=59757883 w szczegolnosci chodzi mi o te slupy na poddaszu... bo mowiac szczerze, w tym co umieszczone jest na WWW muratora, nigdzie owych nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbq112 23.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich my również zastanawiamy się nad zakupem "DOGODNEGO" My też się do niego coraz bardziej przymierzamy, ale wiesz... to nowy projekt jest i być może po prostu nikt go jeszcze nie wybudował też tak mi się wydaje myślę że projekt jeszcze nie jest do końca dopracowany, 18,03,2007 wysłałem maila do muratora z prośbą o dokładniejsze rzuty i przekrój i do dziś nie dostałem odpowiedzi (pomimo moich dwóch telefonów w tej sprawie), jutro zadzwonię jeszcze do muratora i ponowię zapytanie , jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać Pozdrawiam PS Czy ktoś już kupił ten projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 01.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam Czy ktoś posiada rzuty poddasza bo ponoć w tym projekcie na środku w pokojach są umieszczone słupy , których nie widac na podanym przez Muratora projekciePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 15.05.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 czy ktos juz cos wie o tych zagadkowych slupach?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 29.05.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 A moze jest juz jakis szczesliwy/nieszczesliwy posiadacz posiadacz tego projektu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmil 04.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam Ja go kupiłem kilka dni temu. Nie ma żadnych słupów. Jakie masz jeszcze pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 05.08.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 czy moze juz ktos rozpoczal budowe dogodnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 27.08.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 dzisiaj widzialem projekt domku i na poddaszu nie rosna zadne slupy wiec te informacje o nich to mity:-) na cale szczescie bo jestem na niego zdecydowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 06.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam kupiłem projekt Dogodnego wersja III http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=506&IdKolekcji=36 co sądzicie o tym projekcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreo 08.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich jestem w trakcie budowy tego domku aktualnie zaczynam montaz więżby i dachu jesli ktoś ma jakieś pytania odnośnie projektu i budowy z checią odpowiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 13.11.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja kupiłem c148. Na wiosne zaczynamy przygode Ponawiam swoje pytanie czy jest już ktoś, kto zaczął już budowe tego domku?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreo 15.11.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam ja jestem na etapie montazu więżby zaczynam od najblizszego poniedziałku jeśli masz jakieś pytania z checią odpowiem Pozdrawiam kreo A ja kupiłem c148. Na wiosne zaczynamy przygode Ponawiam swoje pytanie czy jest już ktoś, kto zaczął już budowe tego domku?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreo 15.11.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Jeszcze jedna sprawa w tym projekcie nie ma faktycznie słupów podporowych, ale architekt projektujący ten domek nie zamierzał ułatwiać budującemu życia i tu mała podpowiedz ze względu na niski kat nachylenia dachu i jego dużej powierzchni oraz braku słupów zdecydował się na zamontowanie metalowej konstrukcji wzmacniającej i podpierającej dach w postaci metalowych prętów typu 'heb" niestety podniesie Ci to dodatkowo koszt montażu dachu o jakieś 5 do 10tyś zależy, jaką ekipę znajdziesz ja kombinowałem z moim wykonawcą od dachu i inspektorem budowy na wszystkie możliwe sposoby niestety zorientowałem się dopiero pod sam koniec bagatelizując ten problem no i niestety teraz muszę dodatkowo wspierać konstrukcję tymi nieszczęsnymi prętami , Pozdrawiam Kreo A ja kupiłem c148. Na wiosne zaczynamy przygode Ponawiam swoje pytanie czy jest już ktoś, kto zaczął już budowe tego domku?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banko 15.11.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam. No z tymi ramami stalowymi to nie jest najszcześliwsze rozwiąanie, ale mój inspektor mysli nad tym jak rozwiazać ten problem;-) mam jeszcze troszke czasu do wiosny wiec moze coś wymyśli Gdzie jeśli nie tajemnica budujesz domek? Czy można byłoby zobaczyć jak to wszystko wyglada w realu bądź może masz jakieś zdjecia bo powiem że naszukałem sie troszke i nigdzie nie moglem namierzyć tego domku. Z jakiego materialu budujesz?? Czy zmieniasz coś w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kreo 16.11.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 koło Warszawy miedzy Piasecznem a Tarczynem Nie ma problemu nie mam nic do ukrycia:-) zdjęcia też mogę wysłać do budowy użyłem białego suporeksu.W samym projekcie praktycznie nic nie zmieniałem choc teraz z perspektywy czasu zmienił bym to i owo ale na całe szczeście da się z tym żyć. Od tego poniedziałku zaczynają wlczyc z więzba i dachem (ostatni dzwonek) dzisiaj miałem informację iż mają jakiś pomysł odnośnie tych hebów zobaczymy co na to powie nasz inspektor na całe szczeście w obu przypadkach są to nasi znajomi tak więc nie zrobią nic co mogło by być nieprawidłowe w późniejszym uzytkowaniu Pozdrawiam Kreo Witam. No z tymi ramami stalowymi to nie jest najszcześliwsze rozwiąanie, ale mój inspektor mysli nad tym jak rozwiazać ten problem;-) mam jeszcze troszke czasu do wiosny wiec moze coś wymyśli Gdzie jeśli nie tajemnica budujesz domek? Czy można byłoby zobaczyć jak to wszystko wyglada w realu bądź może masz jakieś zdjecia bo powiem że naszukałem sie troszke i nigdzie nie moglem namierzyć tego domku. Z jakiego materialu budujesz?? Czy zmieniasz coś w projekcie.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts