Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C148 DOGODNY

Recommended Posts

Jesli chodzi o lazienke na dole to my zabralismy z kotlowni kwadrat metr na metr i mamy prysznic, w kotlowni wszystko sie zmiescilo, nawet pralka.

ania

ogrzewnaie gazowe? czy zmiescil sie wam jaksi piec na wegiel/ekogroszek itp ?

pytam bo na pewno musimy miec na dole prysznic a obawiam sie ze w lazience wedlug projektu bedzie to prawie niemozliwe

jesli chodzi o gabinet, u nas jest zgodnie z projektem, bo moj maz pracuje w domu, mamy tam regaly, duze biurko i sofe nawet, ale cala uroda tego domu to faktycznie loggia, kazdy kto do nas przychodzi sie nia zachwyca

no ciekawe czy udalo by sie tam wstawic lozko 160x200 i jakas szafe i komode :)

kuchnia jest wielkociowo ok, nie mam wspy, nie mam wysokiej zabudowy, bo taka mi sie nie podoba, mam zaledwie 2 gorne szafki, wszystko sie miesci, reszta jest w spizarni wg projektu, mam tam regaly na jednej scianie i jest ok

No to tez mnie ciekawi :) w sensie wielkosc kuchni i czy ta spizarnia jest na tyle duza zeby ja sensownie zagospodarowac :)

balkon u nas zostal zacowany, pokoje maja tam dzieci i mysle, ze bedziemy korzystac, pokoje maja ogromne, bo zlikwidowalismy garderoby, garderoba ma byc kiedys nad garazem

balkon z tylu koliduje z u nas z checia posiadania duzego zadaszenia z tylu domu :) jedna garderobe chyba zlikwidujemy aby powiekszyc lazienke druga..sam nie wiem :) moze bedzie tam nasza sypialnia.

kazdego, komu do mnie blisko zapraszam, na pewno korzystnie jest zobaczyc domek gotowy

a dokad ma byc blisko :) bo osobiscie chetnie bym pojechla i daleko majac mozliwosc ogladniecia gotowego domu, a co wazniejsze posluchania uwag kogos kto jzu w tym domu mieszka :) i wie co mu pasuje a co by zmienil :)

Ocywiscie u nas jakiekolwiek zmiany sa narazie w fazie rozwazania :) wiec chetnie poslucham konstruktywnej krytyki :) jak narazie widze ze najlepszym pomyslem jest ew. podniesienie delikatnie scanki kolankowej :) i powiekszenie lazienki. Loggia pewnie faktyczni emusi zostac :) pytanie co zrobic ze spizarnia i balkonem z tylu :)

• Odpowiedzi 568
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mieszkamy w Świebodzicach, to jakies 70 km od Lubina, Aniu, Ciebie Aniu tez najserdeczniej zapraszamy, wybierzcie sie kiedys do nas

mamy piec gazowy

na poddaszu tez jest sporo miejsca na rozne graty, mamy tam rekuperator i rury do niego, ale mimo to da sie cos tam wstawic

ogolnie dogodny to fajny domek, nie za duzy, nie za maly, u nas najwazniejszym kryterium byl gabinet przy wejsciu, tak wpadlismy na dogodnego i juz wiedzielismy, ze to jest ten, moj maz ogladal ten dom w Brzegu i po tej wizycie zaplanowal pewne zmiany w projekcie, wiec naprawde szczerze zapraszamy

hej Aniu, wysylam Ci nr telefonu, dajcie troche wczesniej znac, kiedy wpadniecie :D

jesli chodzi o plytki alabastrino, przyznam, ze mnie urzekly, choc sa popularne, bardzo pieknie lacza sie z drewnem, a ja wlasnie pare elementow drewnianych zamierzam wprowadzic, na dole mam plytki venus cabaret i te juz nie sa takie oklepane

u nas scianka nie byla podnoszona, bo uwazalismy, ze dom straci na tym duzo wizualnie, a pokoje u gory mamy wystarczajaco duzo, nasz sasiad bardzo podniosl i fatalnie to wyglada, ale on ma inny dom i male pomieszczenia u gory

dziewczyny dodam, ale kuchnia idzie do malowania ponownego, w salonie kominek sie robi, a lazienka dolna czeka na lustro w drewnianej ramie i szafke- stolarz robi, jak tylko bedzie zrobie zdjecia na bank

mam problem z oswietleniem do salonu, nic mi sie nie podoba, poza tym, mam 2 zyrandole i 3 kinkiety, nie wiem, czy kupic serie lamp, czy kazda inna, ach... poradzcie

A widziałaś tę stronkę z lampami którą polecałam w swoim wątku? Tam są ładne zestawy.

Jeżeli wszystkie lampy są "salonowe" to chyba powinny być przynajmniej zbliżone w stylu. Jeżeli chodzi Ci o salon i jadalnię to mogą być inne.

Zresztą to zupełnie zależy od Ciebie -możesz dać każdą inną i jeżeli zrobisz to umiejętnie, efekt będzie rewelacyjny :lol:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...