wilkuw 31.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Jesli chodzi o lazienke na dole to my zabralismy z kotlowni kwadrat metr na metr i mamy prysznic, w kotlowni wszystko sie zmiescilo, nawet pralka. ania ogrzewnaie gazowe? czy zmiescil sie wam jaksi piec na wegiel/ekogroszek itp ? pytam bo na pewno musimy miec na dole prysznic a obawiam sie ze w lazience wedlug projektu bedzie to prawie niemozliwe jesli chodzi o gabinet, u nas jest zgodnie z projektem, bo moj maz pracuje w domu, mamy tam regaly, duze biurko i sofe nawet, ale cala uroda tego domu to faktycznie loggia, kazdy kto do nas przychodzi sie nia zachwyca no ciekawe czy udalo by sie tam wstawic lozko 160x200 i jakas szafe i komode kuchnia jest wielkociowo ok, nie mam wspy, nie mam wysokiej zabudowy, bo taka mi sie nie podoba, mam zaledwie 2 gorne szafki, wszystko sie miesci, reszta jest w spizarni wg projektu, mam tam regaly na jednej scianie i jest ok No to tez mnie ciekawi w sensie wielkosc kuchni i czy ta spizarnia jest na tyle duza zeby ja sensownie zagospodarowac balkon u nas zostal zacowany, pokoje maja tam dzieci i mysle, ze bedziemy korzystac, pokoje maja ogromne, bo zlikwidowalismy garderoby, garderoba ma byc kiedys nad garazem balkon z tylu koliduje z u nas z checia posiadania duzego zadaszenia z tylu domu jedna garderobe chyba zlikwidujemy aby powiekszyc lazienke druga..sam nie wiem moze bedzie tam nasza sypialnia. kazdego, komu do mnie blisko zapraszam, na pewno korzystnie jest zobaczyc domek gotowy a dokad ma byc blisko bo osobiscie chetnie bym pojechla i daleko majac mozliwosc ogladniecia gotowego domu, a co wazniejsze posluchania uwag kogos kto jzu w tym domu mieszka i wie co mu pasuje a co by zmienil Ocywiscie u nas jakiekolwiek zmiany sa narazie w fazie rozwazania wiec chetnie poslucham konstruktywnej krytyki jak narazie widze ze najlepszym pomyslem jest ew. podniesienie delikatnie scanki kolankowej i powiekszenie lazienki. Loggia pewnie faktyczni emusi zostac pytanie co zrobic ze spizarnia i balkonem z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 31.12.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 mieszkamy w Świebodzicach, to jakies 70 km od Lubina, Aniu, Ciebie Aniu tez najserdeczniej zapraszamy, wybierzcie sie kiedys do nasmamy piec gazowyna poddaszu tez jest sporo miejsca na rozne graty, mamy tam rekuperator i rury do niego, ale mimo to da sie cos tam wstawic ogolnie dogodny to fajny domek, nie za duzy, nie za maly, u nas najwazniejszym kryterium byl gabinet przy wejsciu, tak wpadlismy na dogodnego i juz wiedzielismy, ze to jest ten, moj maz ogladal ten dom w Brzegu i po tej wizycie zaplanowal pewne zmiany w projekcie, wiec naprawde szczerze zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilkuw 31.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 dzieki za zaproszenie nie omieszkamy przypomniec sie po nowym roku i odwiedzic was jesli mozesz to napisz tylko na pw w jakich dniach najlepiej zawracac wam glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Aniu chętnie obejrzałabym jeszcze raz Wasz domek, bo lada dzień musimy podjąc decyzję w sprawie ścianki kolankowej. Jeśli chodzi o spiżarkę, to z podjęciem ostatecznej decyzji jest dużo czasu, bo pomiędzy kuchnią a spiżarką zawsze można postawic ściankę działową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Aniu, my podnieśliśmy o ok. 30cm i już mi się to lekko nie podoba - dużo zyskało na tym wnętrze, natomiast z zewnątrz bryła lekko straciła na "zwartości". Jeżeli ten aspekt Ci nie przeszkadza - warto. Pomieszczenia stają się dużo bardziej "ustawne" i po prostu większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilkuw 01.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 tak ogladam i widze ze scianka u carlos1 ma 4 pustaki i faktycznie widac ze jest wyzsza a w takim razie jaka jest standardowo i jaka u ciebie Famelia i arc-en-ciel bo wygladaja zupelnie normlanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.01.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Patrząc na mój dom odejmij sobie rząd cegieł i wieniec - jak już pisałam, podnieśliśmy ścianę o ok. 30 cm. O tyle mniej jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 arc-en-ciel widziałam Wasz projekt łazienki, bardzo fajny. te kafelki są śliczne i chyba łatwe w utrzymaniu czystości. Moja koleżanka ma łazienkę w tych kafelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 03.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 hej Aniu, wysylam Ci nr telefonu, dajcie troche wczesniej znac, kiedy wpadniecie jesli chodzi o plytki alabastrino, przyznam, ze mnie urzekly, choc sa popularne, bardzo pieknie lacza sie z drewnem, a ja wlasnie pare elementow drewnianych zamierzam wprowadzic, na dole mam plytki venus cabaret i te juz nie sa takie oklepane u nas scianka nie byla podnoszona, bo uwazalismy, ze dom straci na tym duzo wizualnie, a pokoje u gory mamy wystarczajaco duzo, nasz sasiad bardzo podniosl i fatalnie to wyglada, ale on ma inny dom i male pomieszczenia u gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 te venus cabaret też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Venus są piękne! arc-en-ciel, czy mogłabyś pochwalić się fotkami wnętrz? Szczególnie dolnej łazienki i kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Venus są piękne! arc-en-ciel, czy mogłabyś pochwalić się fotkami wnętrz? Szczególnie dolnej łazienki i kuchni? dołączam do prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 10.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dziewczyny dodam, ale kuchnia idzie do malowania ponownego, w salonie kominek sie robi, a lazienka dolna czeka na lustro w drewnianej ramie i szafke- stolarz robi, jak tylko bedzie zrobie zdjecia na bankmam problem z oswietleniem do salonu, nic mi sie nie podoba, poza tym, mam 2 zyrandole i 3 kinkiety, nie wiem, czy kupic serie lamp, czy kazda inna, ach... poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.01.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A widziałaś tę stronkę z lampami którą polecałam w swoim wątku? Tam są ładne zestawy. Jeżeli wszystkie lampy są "salonowe" to chyba powinny być przynajmniej zbliżone w stylu. Jeżeli chodzi Ci o salon i jadalnię to mogą być inne. Zresztą to zupełnie zależy od Ciebie -możesz dać każdą inną i jeżeli zrobisz to umiejętnie, efekt będzie rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 20.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Hejka mam pytanie do forumowiczów czy ktoś mógłby przesłać ksero kosztorysu dla banku i ewentualnie uwagi do czego bank się czepiał [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.02.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arc-en-ciel czekamy na obiecane fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam dogodnych,u nas już wiosna. roboty ruszyły dalej. Dzisiaj zalewaliśmy wieniec, a górala strugają krokwie. Jak dobrze pójdzie to na święta będzie dach.Jesteśmy bardzo zadowoleni z dokonanych przez nas zmian w projekcie. Lada moment powklejam zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 18.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 u nas też roboty ostro idą - instalacje się "kują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A tutaj cisza, jeszcze sen zimowy?Ile trzeba liczyć kasy na okna? Arc-en-ciel co ze zdjęciami domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PILAR 23.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No właśnie cisza wszyscy zarobieni Ja po przerwie chce zacząć z murami ale jestem na ukończeniu walki z bankami papierologia mnie wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts