Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C148 DOGODNY

Recommended Posts

No właśnie cisza wszyscy zarobieni

Ja po przerwie chce zacząć z murami ale jestem na ukończeniu walki z bankami

papierologia mnie wykańcza

:lol:

skąd ja to znam!! :x

Nie daj się i bądź twardy, nie łam się. Banki specjalnie grają na zwłokę i mnożą problemy, abyś szanowny kliencie po przejściu wszystkich formalności, zmęczony psychicznie klękał przed nimi w dniu podpisania umowy (choć nie zawsze hehe) i dziękował egipskim bogom, że dane Ci było dostąpić zaszczytu podpisania umowy z TYM bankiem (zamiast ją oczywiście przeczytać porządnie i skonsultować z ekspertem). Chore, ale prawdziwe. Namiastkę czasową masz w moim dzienniku budowy.

Mnie w moim banku tylko warunki kredytu trzymają. Reszta to jeden wielki bałagan.

przepraszam za off..., ale teraz wiem, że nie jestem sam z moim kredytowanym dogodnym :lol:

• Odpowiedzi 568
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 3 weeks później...

Zaczęliśmy rozglądać się za kafelkami do łazienek, a tu się okazuje, że dach mamy spierniczony, tzn.,, zaczyna nam mocno siadać. a jak Wasze dachy, mieliście jakieś wzmocnienia?

Nasz kierbud kazał robić dach zgodnie z projektem i po 2 miesiącach dach nie wytrzymuje, leci na bok i ciągnie murłatę do tyłu. Jutro kierbud i dekarz maja przyjechać na budowę pomyśleć co robić dalej.

Edytowane przez ania klepka

• 1 month później...