chepniers 13.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 witam, jestem bardzo ciekaw czy ktoś z Was aktualnie buduje , zbudował, wykańcza taki domek w mojej okolicy ? (Kielce- świętokrzyskie) będę wdzięczny za wszelkie niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrBrat 11.06.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam, jestem bardzo ciekaw czy ktoś z Was aktualnie buduje, zbudował, wykańcza taki domek w mojej okolicy? (Kielce - świętokrzyskie). Będę wdzięczny za wszelkie niusy. Cześć. Zapraszam na: http://forum.muratordom.pl/faworyt-z-pracowni-mg-projekt,t64580.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chepniers 22.06.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale własnie mnie chodzi tylko o świętokrzyskie ... żeby móc obejrzeć na żywo !! ale widzę , nie ma rady - trzeba "ręcznie " przejsc twe 30 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 08.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mój Faworyt jest w świętokrzyskiem,50km od Kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chepniers 09.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mój Faworyt jest w świętokrzyskiem,50km od Kielc Wiem,wiem - nawet tam byłem (Mikułowice , prawda ? w prawo jadąc z kielc, dom cofnięty dosć od drogi , na blaszaku reklama quadów ??? Niestety, z żoną nie mieliśmy śmiałosci zadzwonić ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 09.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zupełnie niepotrzebne obiekcje,bardzo wiele osób odwiedzało nas aby zobaczyć oryginał z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moprafał 16.11.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 witamy serdecznie ! właśnie wybraliśmy projekt naszego domu. po trzech miesiącach wertowania katalogów i siedzenia przed komputerem padło w końcu na faworyta.domek bardzo ładny i funkcjonalny.ale oczywiście mamy wiele wątpliwości związanych np. z wydatkami na stan surowy (czytając o tym na forum są duże rozbieżności )albo czy nie jest za duży ? jesteśmy z okolic gorzowa wielkopolskiego , bardzo byśmy chcieli nawiązać kontakt z kimś kto ten projekt buduje lub wybudował.bardzo prosimy o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomey 19.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam, Faworyt II - stan surowy zamknięty 180 tyś. w tym robocizna 50 tyś.Dolny Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 20.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A kiedy zacząłeś budowe? Tez z moich obliczen tyle nas wyniesie SSZ.Chyba,ze robocizna wzrosnie do wiosny:( Ja chce rozpocząć budowe w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomey 21.11.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Zacząłem od wykopów w marcu tego roku ale same mury i dach wykonywane były we wrześniu i październiku. Tylko, że to górale - uwineli się z całym domem w dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.08.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Zacząłem od wykopów w marcu tego roku ale same mury i dach wykonywane były we wrześniu i październiku. Tylko, że to górale - uwineli się z całym domem w dwa miesiące Ech;jestem ciekawa jak u Ciebie obecnie z liczeniem,mieszkam od ponad 3 lat w Faworycie,to fakt,budowałam w największym boomie jeśli chodzi o budowę,też przed budową mieliśmy planu że zmieścimy się w sso z dachem w 220tys. niestety wydaliśmy dużo więcej,Novak ma rację,poniżej 300 będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 22.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 To mile,ze sie watek zdenko odswiezyl;))) Moze nas jest wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid j 12.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczow,jestem na etapie budowy dachu w moim faworycie ,tzn jak sie troche ociepli bo za oknem -15 stopni mrozu.Wiec mysle ze w marcu powinno cos ruszyc,mam male watpliwosci do tego ze stan surowy z dachowka kosztuje ponad 300 tys zl!!!Ja buduję sytsemem gospodarczym tzn ojciec,tesc i szwagrowie(ojciec z tesciem maja doswiadczenie budowlane),do tej pory ponioslem nastepujace koszty:-projekt 2300 zl-formalnosci + wytyczenie 6000zl-wykop fundamentow z wywozem ziemii 2700zl-beton na fundamenty B20 24m3 okolo 6000zl (dowoz z pompa)-bloczki betonowe z dowozem na budowe 5500zl-pustaki ceramiczne(na caly dom) LEIER 25 P+W oraz 11,5 P+W na scianki dzialowe z dostawa 1500 zl-stal zbrojeniowa 12000zl-(izolacja fundamentow) IZOHAN,STYROPIAN 5cm HYDRO JAKIS TAM I FOLIA KUBELKOWA 2500 zl-strop teriva belki i pustaki zuzlobetonowe 8500 zl-beton B20 na strop 5000 zl (dowoz z pompa)-dachowka roben monza plus kolor tobago wraz ze wszystkimi akcesoriami 22000 zl-okna dachowe fakro 8 sztuk+wylaz dachowy+ rynny marley 13000 zl-wiezba na tartaku 15000 zl( mnie kosztuje 10000 gdyz znajomy ma tartak)-jak widac dach jest skomplikowany pozostawie go fachowcom robocizna okolo 20000 zl-do tego trzba doliczyc jakies 10000 zl na cement,piasek,zwir,wapno,wyporzyczenie stempli pod strop,plyty szalunkowe OSB itp drobne rzeczy.Pozdrawiam wszystkich FAWORYTOW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rrafał 13.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 a zastosowaliście moze jakies pakiety do faworytów? ciekawi mi jakie sa koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts