kretiq 13.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Zamierzam teraz zarezerwować wykonawcę do zrobienia posadzek w domu jednorodzinnym, powierzchnia podłogi ok 300m2, wykonanie robót jesienią. Mam pytanie jaka cena za robociznę i za materiał za m2 będzie uczciwa w mieście średniej wielkości. Chodzi mi o posadzki z agregatu. Jaki zakres robót to obejmie (jestem totalnym laikiem w tym temacie;) )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giza25 14.04.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 za robocizne chłopaki z mojej okolicy biorą 11-12 zł od m2. Materiał na 190 m2 wyniósł mnie ok. 1700 zł. ale ceny mogą się zmienić do jesieni, bo drożeją materiały i przy okazji może robocizna też, ale tego na 100% nikt nie wie i nieprzewidzi. PozdrawiamIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 14.04.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 w wielkopolsce tez okolo 10-14 zl/m2 za wykonanie, materialy osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kretiq 16.04.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Dziękuję za odpowiedzi Rozmawiałam dziś z wykonawcą z mojej okolicy (Suwałki) i cena za robociznę wynosi 11zł/m2 za samą wylewkę, lub 13zł/m2 za ułożenie izolacji: folia+styropian i zrobienie wylewki. Widzę, że te ceny niczym nie odstają od krajowych a ponoć Suwałki to koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts