bronkowa 13.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Poszukuję projektu do rozbudowy domku typ Brda, może ktoś rozbudowywał ,będe wdzięczna za wszystkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ego 22.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Mam brdę 11x6,6m.tak wiec za rozbudowę konkretnie tej mojej, z uwagi własnie na gabaryty, to na razie sie nie biore.Moja brda była własnego projektu,jestem architektem.Projekt bardzo podobnej sprzedałem 3 lata temu a w tym sezonie mam tą "bliźniaczą" jeszcze powiększyć.Generalnie z rozbudową jest problem, wchodzi w rachubę jedynie wydłużenie,lub przebudowa "części środkowej" tak aby weszły normalne schody proste.W razie czego mam sporo fotekMarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts