krystian_pi 14.04.2007 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czesc jestem tu nowy i pewnie już był taki temat ale mam pytanie odnosnie remontu Kupiłem mieszkanie bardzo zaniedbane bez łazienki i wc (znajduje sie na korytarzu) i chciałbym zaczać remont jednak nie wiem od czego zaczac Chciałbym zrobić łazienke w mieszkaniu i chyba dobrze sie składa bo pod jednym z pomieszczeń znajduje sie wc i co za tym idzie po scianie leci rura spustowa czyli wydaje mi sie ze nie bedzie problemu z umieszczeniem tam łazienki i wc do tego zamówiłem już elektryka by zrobił cała nowa instalacje ale co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 22.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dobry hydraulik załatwi sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts