Zazdrośnica 20.04.2018 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 W pierwszym poście masz maila. Na ten kiedyś pisałam i nie dostałam odpowiedzi, myślałam że jest jakiś inny zmieniony ale dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 20.04.2018 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ja niedawno pisałem i po kilku dniach dostałem odpowiedź. Pisz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.04.2018 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Ja niedawno pisałem i po kilku dniach dostałem odpowiedź. Pisz jeszcze raz Tak chyba zrobię, dzięki. Fajny dom i miejsce w lesie, obejrzałam dziennik, chociaż sobie popatrzę na duży dom, bo nie jestem fanką powierzchni U mnie odwrotnie mały domek i duża działka, co czasem przeklinam w duchu jak się narobię, a dzisiaj w pracy odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papciak10 21.05.2019 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Czy wiercenie studni w okolicach Piaseczna jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 28.04.2020 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Witam,niestety terminy dopiero na przełomie lipiec / sierpień. Nie wiercimy studni typu abisynka oraz nie wykonujemy odwiertów w studniach kręgowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arielat 10.03.2021 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Czy te dane są nadal aktualne? Macie jeszcze kogoś obok Piaseczna kogo możecie polecić?Pisałem - brak odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts