urgot 05.08.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a jaka to ,,normalna cena" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 19.08.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wiercimy studnie w województwie mazowieckim studnie dla domu nawoodnień ogrodu kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 21.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Polecam ekipę Urgota. Wiercili u mnie. Szybko, sprawnie, fachowo, za rozsądną, wcześniej umówioną cenę, w umówionym terminie Ważne: nie było żadnych dodatkowych, "niespodziewanych" kosztów, nie naciągają "dowiercając" dodatkowe metry które kosztują jednak niemało (u sąsiada inna ekipa wywierciła wodę 9 m głębiej choć w okolicy woda jest na poziomie zbliżonym do mojego). Ogólnie polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 31.10.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzięki za dobre słowo!Zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 09.12.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Polecam URGOT`a, szybko sprawnie i solidnie. Co prawda to moja pierwsza wiercona studnia, ale jak dla mnie to wykonanie perfekcyjne Poszukaj na forum urgot`a. Polecam Z okolic Piaseczna: studniarza - Urgot (nick na forum) Urgot - dziękuję za pomoc Wiercili u mnie. Szybko, sprawnie, fachowo, za rozsądną, wcześniej umówioną cenę, w umówionym terminie referencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 04.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam, Czy zajmują się Państwo także oczyszczaniem już istniejących studni? Mam na działce w okolicach Piaseczna studnię nieużywaną od min. 10 lat, należałoby ją odmulić i doprowadzić do stanu używalności, szukam kogoś, kto by się tym zajął. Jeśli robią Państwo takie rzeczy, proszę o kontakt na pw. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 04.01.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam, nie zajmujemy się takimi zabiegami (rozumiem że chodzi o studnie kopaną w kręgach betonowych). Nie potrafie nawet nikogo polecić, samo pogłębienie starej studni jest trudne ze względów technicznych jaki niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 11.02.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wiercimy studnie głębinowe w województwie mazowieckim:Piaseczno, Góra Kalwaria, Tarczyn, Złotokłos, Grójec, Warka i okolice.W razie pytań prosze pisać - [email protected] studnia głębinowa studniarz polecony studnie wiercone odwierty wiertnicze studnia wiercona abisynka głębinówka pompa głębinowa obudowa studni głowica Henryków Urocze Ustanów Zalesie Górne Krępa Warszawianka Drwalew Krzaki Czaplinkowskie Jeziórko Dobiesz Nowinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 15.02.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W zapytaniu najlepiej od razu napisać: miejscowość, jakie zapotrzebownie na wode (do czego potrzebna studnia) oraz termin wykonania. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludek77 01.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Mam na działce studnie wywierconą cienką plastykową rurą. Całą sobote próbowałem pociągnoć wode pompą. Zalewałem zawór kilkadziesiąt razy i nic. Jaka może być przyczyna, że nie moge pompować wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 02.03.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Najmniejsza nieszczelnośc wielkości czubka od szpilki utrudnia zassanie wody. Być może jest głęboko do lustra wody? Najlepiej to pomierzyć. Jeżeli jest głębiej niż 7 metrów to pozostaje wywiercić studnie pod pompe głębinową. Jeżeli do lustra wody jest mniej niż 7m to prosze sprawdzić szczelność podłączenia pompy (pakuły + pasta uszczelniająca i dwa francuzy) i zawór zwrotny czy klapka domyka sie szczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludek77 07.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzięki. Pod zawór zwrotny dostał się jakiś śmieć. Wszystko ok Jeszcze raz wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 09.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dlatego lepsze są studnie z pompą głębinową. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 10.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 WIERCENIE STUDNI GŁĘBINOWYCH PIASECZNOTARCZYNGRÓJECWARKAGÓRA KALWARIA kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 15.03.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 18.03.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 To ja polecę Urgota, który wypowiadał się powyżej. Robili u mnie na jesieni 2008. Na prawdę solidna firma. DOBRZE, szybko, terminowo i za rozsądne pieniądze. Dobra, gruba rura, dobry filtr, ich obsypka, próbne pompowanie i to za jedną z najniższych cen jakie udało mi się znaleźć.... Warto brać ekipy sprawdzone, którym zależy na opinii i jest to niejako gwarantem tego, że nie odstawią fuszerki. Polecam i Pozdrawiam e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 22.03.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dobry wieczór, polecam solidną i kompetentną ekipę od studni: [email protected] Zaplanowane prace odbyły się zgodnie z czasem i założeniami. Cena usługi na tle konkurencji jest atrakcyjna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 29.03.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urgot 03.04.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 wiercimy studnie w woj. mazowieckim [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marxxx 05.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 a jaki jest wat na usługi studniarskie i czy da sie to jakoś odliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts