Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika B&S

Recommended Posts

• Odpowiedzi 325
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem, jestem :) Rzeczywiście się "wczasowałam" - kilka dni z dala od cywilizacji, a za to w gronie bliskich osób (w liczbie 7) świetnie robi duszy i ciału 8) Szczególnie mięśnie brzucha sobie wyćwiczyłam - i to bynajmniej nie od górskich wspinaczek, tylko od nieustającego śmiechu :D

April, mam nadzieję, że z dachem szybko i sprawnie pójdzie, trzymam kciuki :)

Ja tymczasem maluję krokwie impregnatem i zastanawiam się nad mini oczkiem wodnym w pobliżu przyszłego tarasu 8)

Roksi :D Witaj w moich skromnych progach :D Znam doskonaleTwój dziennik, szkoda tylko, że piszesz tak nieregularnie :o Łazienkę masz śliczną, a nowa kuchnia też niczego sobie :D Bardzo chciałabym już swoją urządzać i gotować w niej pyszności dla rodzinki. Mam nadzieję, że z dachem pójdzie nam w miarę szybko i zrealizujemy wszystkie nasze plany na ten rok.

Pozdrawiam i zapraszam częściej :D

B&S

Uff, to mnie uspokoiłaś z tym obiadem. Pytasz o dach, cóż mam odpowiedzieć? Kosztował mnie trochę nerwów, ale efekt powinien być zadowalający. Mam urlop, ale jestem coraz bardziej zmęczona i rozczarowana tym, że nie załatwię wszyskiego co sobie zaplanowałam. Kolejny tydzień urlopu będę miała pod koniec sierpnia i może wtedy odpocznę.

B&S

No cudo wyszło!!! Piękny dach i dom już tak porządnie wygląda 8)

Poprawki przyjęte i wykonane?

Ogrodem się nie przejmuj, przecież nie wszystko musi być od razu - byle podjazd był i "suche" dojście do drzwi. Na pewno sobie wszystko pięknie rozplanujesz - to w sumie bardzo przyjemne zajęcie :wink:

Aprilka

gratuluję skończonego dachu

mówiłam, że będzie radocha na max? :wink: :wink:

a za tydzień będziesz miała już okna? ależ tempo narzuciłaś - ciężko cię dogonic.... :wink: :wink: :wink:

jakie drzwi zewnętrzne sobie upatrzyłaś?

my byliśmy oglądac u tego producenta

http://www.drzwi.krakow.pl

zakład taki sobie (hmmm to tak baaaaaardzo delikatnie powiedziane :wink: ) ale drzwi wyglądają bardzo solidnie

i chyba się skusimy na jego drzwi (bo problem z moim m generalnie jest taki, że musi byc zamówione w pierwszym sklepie :o :o - tak to jest jak się nie znosi zakupów :roll: :wink: )

Dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie słowa pochwały. Każdy kolejny etap budowy bardzo mnie stresuje, ale potem efekty wynagradzają wszystko :D

Ogrodem się nie przejmuj, przecież nie wszystko musi być od razu - byle podjazd był i "suche" dojście do drzwi. Na pewno sobie wszystko pięknie rozplanujesz - to w sumie bardzo przyjemne zajęcie :wink:

Mam nadzieję, że w momencie planowania różnych zakątków w moim ogrodzie będę mogła liczyć na dobre rady i wskazówki od Ciebie. Twój ogród to nieosiągalny dla mnie (ogrodniczego laika :oops: ) ideał.

Aprilka

a za tydzień będziesz miała już okna? ależ tempo narzuciłaś - ciężko cię dogonic.... :wink: :wink: :wink:

jakie drzwi zewnętrzne sobie upatrzyłaś?

my byliśmy oglądac u tego producenta

http://www.drzwi.krakow.pl

Ktoś, kiedyś o mnie napisał -"struś pędziwiatr" i trochę w tym chyba prawdy było :wink:

A drzwi zewnętrzne będą bardzo, ale to bardzo proste w formie. Wkleję może do dziennika jakieś przykładowe zdjęcie. A i dzięki za namiar na firmę "drzwiową" - może skorzystam przy zamawianiu drzwi wewnętrznych.

dobrze domek Wam (SWATY moje drogie :wink: ) postawili.

Ślicznie wygląda; taras z pewnością też będzie powalający.............no i te parasolki. 8)

Bardzo się cieszę, że nie jesteś przeciwna zeswataniu naszych latorośli :D Tak, więc na tarasiku, pod parasolem i... z parasolkowymi drinkami w dłoni omówimy szczegóły :wink:

B&S

:lol: na razie obkupiłam ją w ciuchy, co by dobrze u teściów wypadła :wink:

To ja sprawdzę czy garnitur jeszcze dobry na syna :lol: Tak więc, przygotowania do spotkania idą pełną parą. YreQ myślę, że niedługo zyskamy na forum przydomek "Zwariowane Teściówki" :wink: :lol:

Może i jakiś serial o nas nakręcą :wink:

B&S

:lol: na razie obkupiłam ją w ciuchy, co by dobrze u teściów wypadła :wink:

To ja sprawdzę czy garnitur jeszcze dobry na syna :lol: Tak więc, przygotowania do spotkania idą pełną parą. YreQ myślę, że niedługo zyskamy na forum przydomek "Zwariowane Teściówki" :wink: :lol:

Może i jakiś serial o nas nakręcą :wink:

B&S

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tam nic nie mówię, ale miały być wieczorem zdjęcia okien! :wink: