YreQ 11.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 oooooooooooooo i czapeczka będzie przed litopadowymi opadami - oby do przodu Aprilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.07.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Tak, oby do przodu czyli jak najszybciej ku końcowi YreQ, basiah2 serdecznie pozdrawiam. Czy wiecie co porabia amonite? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Tak, oby do przodu czyli jak najszybciej ku końcowi YreQ, basiah2 serdecznie pozdrawiam. Czy wiecie co porabia amonite? B&S hej- amonitka się wczasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jestem, jestem Rzeczywiście się "wczasowałam" - kilka dni z dala od cywilizacji, a za to w gronie bliskich osób (w liczbie 7) świetnie robi duszy i ciału Szczególnie mięśnie brzucha sobie wyćwiczyłam - i to bynajmniej nie od górskich wspinaczek, tylko od nieustającego śmiechu April, mam nadzieję, że z dachem szybko i sprawnie pójdzie, trzymam kciuki Ja tymczasem maluję krokwie impregnatem i zastanawiam się nad mini oczkiem wodnym w pobliżu przyszłego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.07.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 amonite cieszę się, że u Ciebie wszystko OK Ja będę się wczasowała za tydzień. Plany mam baaaardzo rozległe i wszystkie dotyczą... budowy Dzięki za trzymanie kciukasów Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na wieści z Twojej budowy. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 April - dajecie czadu ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 April 13 super czyta się twój dziennik... mam nadzieje że dach się kładzie ...pamiętam jak u nas się kładł cóż za radość, a zarazem smutek że nie ma już hotelu wielogwiazdkowego, ale za to dom dla gwiazd Jeszcze tutaj wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.07.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Roksi Witaj w moich skromnych progach Znam doskonaleTwój dziennik, szkoda tylko, że piszesz tak nieregularnie Łazienkę masz śliczną, a nowa kuchnia też niczego sobie Bardzo chciałabym już swoją urządzać i gotować w niej pyszności dla rodzinki. Mam nadzieję, że z dachem pójdzie nam w miarę szybko i zrealizujemy wszystkie nasze plany na ten rok. Pozdrawiam i zapraszam częściej B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ..no to ściskam............... ( i znów obiadu nie będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 29.07.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 YreQ wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć, zawsze i o każdej porze Przeproś Inwestorka i Córcię za brak obiadu B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 spoko maroko - córcia jest na wakacjach u babci, więc zjadła, a inwestorek żurek w upał sobie zapodał- wszyscy żyjemy a jak dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.07.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Uff, to mnie uspokoiłaś z tym obiadem. Pytasz o dach, cóż mam odpowiedzieć? Kosztował mnie trochę nerwów, ale efekt powinien być zadowalający. Mam urlop, ale jestem coraz bardziej zmęczona i rozczarowana tym, że nie załatwię wszyskiego co sobie zaplanowałam. Kolejny tydzień urlopu będę miała pod koniec sierpnia i może wtedy odpocznę. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No cudo wyszło!!! Piękny dach i dom już tak porządnie wygląda Poprawki przyjęte i wykonane? Ogrodem się nie przejmuj, przecież nie wszystko musi być od razu - byle podjazd był i "suche" dojście do drzwi. Na pewno sobie wszystko pięknie rozplanujesz - to w sumie bardzo przyjemne zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Aprilka gratuluję skończonego dachu mówiłam, że będzie radocha na max? a za tydzień będziesz miała już okna? ależ tempo narzuciłaś - ciężko cię dogonic.... jakie drzwi zewnętrzne sobie upatrzyłaś? my byliśmy oglądac u tego producenta http://www.drzwi.krakow.pl zakład taki sobie (hmmm to tak baaaaaardzo delikatnie powiedziane ) ale drzwi wyglądają bardzo solidnie i chyba się skusimy na jego drzwi (bo problem z moim m generalnie jest taki, że musi byc zamówione w pierwszym sklepie - tak to jest jak się nie znosi zakupów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Miło widzieć i miło słyszeć, że natrafiłaś na drodze budowlanej na ludzi, którym możesz ufać i którzy szyko i dobrze domek Wam (SWATY moje drogie ) postawili. Ślicznie wygląda; taras z pewnością też będzie powalający.............no i te parasolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 03.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dziewczyny wielkie dzięki za wszystkie słowa pochwały. Każdy kolejny etap budowy bardzo mnie stresuje, ale potem efekty wynagradzają wszystko Ogrodem się nie przejmuj, przecież nie wszystko musi być od razu - byle podjazd był i "suche" dojście do drzwi. Na pewno sobie wszystko pięknie rozplanujesz - to w sumie bardzo przyjemne zajęcie Mam nadzieję, że w momencie planowania różnych zakątków w moim ogrodzie będę mogła liczyć na dobre rady i wskazówki od Ciebie. Twój ogród to nieosiągalny dla mnie (ogrodniczego laika ) ideał. Aprilka a za tydzień będziesz miała już okna? ależ tempo narzuciłaś - ciężko cię dogonic.... jakie drzwi zewnętrzne sobie upatrzyłaś? my byliśmy oglądac u tego producenta http://www.drzwi.krakow.pl Ktoś, kiedyś o mnie napisał -"struś pędziwiatr" i trochę w tym chyba prawdy było A drzwi zewnętrzne będą bardzo, ale to bardzo proste w formie. Wkleję może do dziennika jakieś przykładowe zdjęcie. A i dzięki za namiar na firmę "drzwiową" - może skorzystam przy zamawianiu drzwi wewnętrznych. dobrze domek Wam (SWATY moje drogie ) postawili. Ślicznie wygląda; taras z pewnością też będzie powalający.............no i te parasolki. Bardzo się cieszę, że nie jesteś przeciwna zeswataniu naszych latorośli Tak, więc na tarasiku, pod parasolem i... z parasolkowymi drinkami w dłoni omówimy szczegóły B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 to dziś ten wielki dzień? jak poszło? na razie obkupiłam ją w ciuchy, co by dobrze u teściów wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.08.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 na razie obkupiłam ją w ciuchy, co by dobrze u teściów wypadła To ja sprawdzę czy garnitur jeszcze dobry na syna Tak więc, przygotowania do spotkania idą pełną parą. YreQ myślę, że niedługo zyskamy na forum przydomek "Zwariowane Teściówki" Może i jakiś serial o nas nakręcą B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.08.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 już masz okna.... szczęściara gratulejszyn oczywiście basiah2 też sobie nieźle poczynasz i wcale nie pozostajesz w tyle z budową. Odbijam tym samym w Twoją stronę "gratulejszynki" B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 na razie obkupiłam ją w ciuchy, co by dobrze u teściów wypadła To ja sprawdzę czy garnitur jeszcze dobry na syna Tak więc, przygotowania do spotkania idą pełną parą. YreQ myślę, że niedługo zyskamy na forum przydomek "Zwariowane Teściówki" Może i jakiś serial o nas nakręcą B&S Ja tam nic nie mówię, ale miały być wieczorem zdjęcia okien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts