Agata z małopolski 07.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 O Jezu jak Wy szybko zabrnęliście z ta budową, na dobra sprawę to zaczęłiście budować w tym roku i bez mała możnaby juz było mieszkać!GRATULUJĘJak widzisz u mnie pomalutku tez do przodu, ale nie tak szybko jak u ciebie, my budujemy za gotówkę, jeszcze nie wzięłiśmy grosza kredytu, dlatego idzie pomału, ale ważne że do przodu, ciekawa jestem kiedy zamierzacie się wprowadzić? Ach jak Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 18.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Hej Beatko :)Jadąc na naszą budowe zawsze patrzę na Twój domek :)Widze ze sie ocieplił Fajnie fajnie Czekamy na fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Bardzo dawno się nie odzywałam, przepraszam Postaram się to nadrobić... jak najszybciej B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 GosiaIAdam, ilatos - błędy nie są może jakieś wielkie, ale jednak są:1.okana na górze od frontu poszerzyliśmy o 30 cm, troszeczkę za dużo, wystarczyłoby 20 cm.2. elektryke mamy zrobiona bardzo dobrze, ja jednak chętnie dodałabym teraz jeszcze dwa kinkiety w salonie.3. daszek jest troszeczkę za wysoko. I to by było na tyle, po prostu detale, da się z tym żyć.Zobaczymy jakie niespodzianki przyniesie nam wykończeniówka. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 YreQ, amonite droga do mnie co prawda wąska i kręta ale zapraszam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Agata z małopolski powiem szczerze, że sami jesteśmy czasem zaskoczeni tempem budowy. Wprowadzić zamierzamy się wiosną i myslę, że domek będzie już wtedy naprawdę ładnie wykończony. I zacznie się urządzanie ogrodu. Bardzo na to czekam, bo mam już kilka ciekawych pomysłów do zrealizowania. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 cze Aprilka zdradź gdzie obczaiłaś te płytki co u ciebie? jak postępy? Płytki wypatrzone chyba w Castoramie albo w Praktikerze, podpytam męża i dam jeszcze zanać. A postępy na budowie - ok. Zerknij do dziennika, który dzisaj uzupełniłam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 19.10.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Magda, według życzenia fotki w dzienniku Pozdrawiam i napisz co u Was. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 23.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Pięknie Elewacja zawsze wychodzi bardziej intensywniejsza niz na próbnikach . Kolorek ładny Beatko .Uważam ze na "zywo"wygląda wiele wiele lepiej niz na zdjeciach .Jest taki "świeży " Ja też mam już upatrzona elewacje :)Elewacje domu mojej znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.10.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Madzia, ta moja elewacja nie jest taka zła. Jak dojdą barierki na balkonie, lampy i zieleń wokół domu to będzie super I zapraszam na wizje lokalną B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 cześc Aprilka elewacja wszystko zmienia od razu przyjemniejszy dom się robi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 April ja mam w mieszkaniu w nowych oknach plastikowe parapety wygladają super !A kase lepiej wydac na coś co bedzie "widac":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.10.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 pati25 prawdę rzekłaś, lepiej kaskę wydać na coś innego np. na ekstra obudowę kominka B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 31.10.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 pati25 prawdę rzekłaś, lepiej kaskę wydać na coś innego np. na ekstra obudowę kominka B&S Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Beatko, Oleander w kolorkach wygląda super! Jest radosny i przyjemny dla oka, serce rośnie, kiedy patrzy się na taki wesoły domek Ciekawa już jestem przyszłych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 20.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam oleandrowiczów Masz piękny dom !!!! czy ten kosztorys ze strony biura projektowego jest realny?? Koszty budowy: -------------------------------------------------------------------------------- Stan surowy otwarty: 91 575 zł netto; Roboty wykończeniowe: 104 550 zł netto; Instalacje wewnętrzne: 31 390 zł netto; RAZEM: 228 055 zł netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wysłany: Sob, 29 Listopad 2008 01:53 Bardzo dużo dzieje się w naszym domku Ruszyła wykończeniówka. Postaram się uzupełnić dziennik jak najszybciej. Będzie dużo zdjęć i pełna relacja z placu boju Powiem tylko jedno, sprawdza się powiedzenie "wykńczeniówka - wykańcza" B&S No i.....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 15.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 cześc Aprilka jak tam wykończeniówka? u nas już kominek grzeje u was pewnie też ale masz rację - masakra z tą wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Beatko, życzę Ci rodzinnych, cudnych Świąt Bożego Narodzenia http://ekartki.net.pl/kartki/20/993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts