pati25 23.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dużo zdrowia Beatko Wesołych Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://foto2.m.onet.pl/_m/9bce72c055a2658e6c06b96541ec92ee,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.01.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnboro 04.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Hej Bardzo przyjemnie się ogląda prace nad Oleandrem od podstaw. SUPER GRATULACJE. Jak plik.xls? Przydaje się? Jak Wasze wydatki? MIeścicie się w tych z tabelki?? Oby tak było... Tego Wam życzę z całego serca Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.01.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kochani, wszystkim dziękuję za życzenia, a przede wszystkim za to, że o mnie pamiętaliście Ja niestety w natłoku zajęć bardzo zaniedbałam forum, jednak uroczyście obiecuję, że teraz się zmobilizuję i uzupełnię dziennik. Będzie trochę wpisów z obecnych prac ale również opis rzeczy, które się u nas wydarzyły w momencie mojego niepisania Pozdrawiam serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.01.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 tmx Oleander to naprawdę ustawny i wygodny domek. Jest szybki w budowie, ale niestety kosztorys ze stron biura jest zaniżony, o co najmniej 1/3 Pozdrawiam i dajcie znać czy zdecydowaliście się na budowę domu według tego projektu. johnboro Cieszy nas to, że zaglądasz do nas i nadal nam kibicujesz Plik się przydaje, niestety z kosztami jest róznie. Czasem coś uda nam się kupić z rabatem, czasem coś zaoszczędzić, ale i tak w którymś momencie kaski chyba braknie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 13.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam. widzę, że wykończeniówka idzie pełną parą. A wypadu w Bieszczady zazdroszczę, oj zazdroszczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.01.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aprileczko bardzo się cieszę, że się znowu pojawiłaś tak zaniedbac forum widzę, że wykończeniówa u ciebie gna jaki kominek wymyśliłaś? bardzo jestem ciekawa.. i gdzie ta obiecana dalsza relacja? aaaaa wszystkiego naj naj naj w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.02.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam. widzę, że wykończeniówka idzie pełną parą. oj tak, pełną parą czasem już nie dajemy rady, ale wizja jak najszybszej wprowadzki dodaje nam sił B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 09.02.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 basiah2 Nie wiem jak mam się przed Tobą wytłumaczyć z niespełnionych obietnic, z ponownego zaniedbania forum oraz z nieumieszczenia zdjęć kominka Mam tylko jedno słowo na swoja obronę - "niedoczas". I chyba w końcu z niego wyszłam i staram się, bardzo się staram uzupełnić składnie i poprawnie mój dziennik B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Beatko kominek PIĘKNY! Ja o takim marze!!!!!!!! Zdradzisz ile kosztował ? Świetnie zagospodarowaliście poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Beatko kominek PIĘKNY! Ja o takim marze!!!!!!!! Zdradzisz ile kosztował ? Świetnie zagospodarowaliście poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 11.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witaj!Miło się ogląda zdjęcia Waszego domku, bardzo pięknie sobie urządzacie. Mam pytanie odnośnie tynków, jakie tynki macie położone? gipsowe czy cementowo-wapienne? Po zdjęciach widać że to chyba gipsowe, ale nie jestem pewna, czym się kierowaliście w wyborze tynków?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.02.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Beatko kominek PIĘKNY! Ja o takim marze!!!!!!!! Zdradzisz ile kosztował ? Świetnie zagospodarowaliście poddasze Bardzo dziękuję za pochwały Koszty kominka posłałam na gg. Pozdrawiam i zapraszam na oglądanie domku B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 11.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 skąd masz mój kominek? mamy bardzo podobny - tylko z otwartym paleniskiem nie musze dodawać, że bardzo mi się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.02.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Agata Odezwałaś się w końcu Napisz co u Ciebie. Tynki mamy cementowo-wpienne, ale na to zrobiona jest gładź gipsowa. Ściany są bardzo gładkie i już niedługo będziemy je malować. Teraz tylko trzeba rozwiązać kwestię kolorów B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 skąd masz mój kominek? Zgadnij? Powinowactwo Agnieszek? Masz otwarte palenisko w swoim kominku? Super! Odważna decyzja. Taki żywy, gorący ogień w zimowe wieczory plus lampka czerwonego wina to jest to B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 13.02.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Beatko jak nic ci się nie podoba?No co ty przecież jest pięknie !Beatko chyba musisz wrzucić na „luz „ i trochę odpocząć.A wanna będzie w sam raz zobaczysz .Beatko pewnie w sklepie była dla was w sam raz a jak wnieśliście ja do domu to okazała się za mała ?Za mała dla was ?Czy mała w stosunku do dużej łazienki?Opowiem ci cos ...Kilka dni temu byłam u znajomej co 6 miesięcy temu wykończyła swój domek i pierwsze co mi powiedziała jak weszłam do jej Łazinki „Magda !Nie kupuj za dużej wanny bo zanim się woda naleje minie 15 minut a duża wanna potrzebuje dużo wody co za tym idzie więcej wody ,gazu ,zanim sie naleje to juz wystygnie ..... Itd. I związku z tym rzadko jej używają wolą wziąć szybki prysznic i żałujemy ze nie kupiliśmy mnijsze wanny a na nasz wymiar a nie duzej łazkienki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 13.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Aprilka nie martw się mam to samo: np kominek - raz mi się podoba, następnym razem wcale, potem stwierdzam, że jest super, potem bym go chętnie inaczej zrobiła płytki łazienkowe - identycznie (byłam prawie na etapie wymękolenia zmiany płytek - a teraz łazienka baaaaaaaardzo mi sie podoba) i tak w kółko jutro wszystko będzie ci się podobać zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No ja nie mogę... Kobieto, skąd takie myśli? Aaaaa, już wszystko jasne, piątek - trzynastego Mnie się wszystko podoba! A drzwi są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts