Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika B&S

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 325
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani, wszystkim dziękuję za życzenia, a przede wszystkim za to, że o mnie pamiętaliście :D Ja niestety w natłoku zajęć bardzo zaniedbałam forum, jednak uroczyście obiecuję, że teraz się zmobilizuję i uzupełnię dziennik. Będzie trochę wpisów z obecnych prac ale również opis rzeczy, które się u nas wydarzyły w momencie mojego niepisania :roll: Pozdrawiam serdecznie :D :D

B&S

tmx

Oleander to naprawdę ustawny i wygodny domek. Jest szybki w budowie, ale niestety kosztorys ze stron biura jest zaniżony, o co najmniej 1/3 :roll: Pozdrawiam i dajcie znać czy zdecydowaliście się na budowę domu według tego projektu.

johnboro

Cieszy nas to, że zaglądasz do nas i nadal nam kibicujesz :D Plik się przydaje, niestety z kosztami jest róznie. Czasem coś uda nam się kupić z rabatem, czasem coś zaoszczędzić, ale i tak w którymś momencie kaski chyba braknie :roll:

B&S

• 4 weeks później...

basiah2

Nie wiem jak mam się przed Tobą wytłumaczyć z niespełnionych obietnic, z ponownego zaniedbania forum oraz z nieumieszczenia zdjęć kominka :oops: Mam tylko jedno słowo na swoja obronę - "niedoczas". I chyba w końcu z niego wyszłam i staram się, bardzo się staram uzupełnić składnie i poprawnie mój dziennik :D

B&S

Witaj!

Miło się ogląda zdjęcia Waszego domku, bardzo pięknie sobie urządzacie. Mam pytanie odnośnie tynków, jakie tynki macie położone? gipsowe czy cementowo-wapienne? Po zdjęciach widać że to chyba gipsowe, ale nie jestem pewna, czym się kierowaliście w wyborze tynków?

Pozdrawiam!

Beatko jak nic ci się nie podoba?

No co ty przecież jest pięknie !

Beatko chyba musisz wrzucić na „luz „ i trochę odpocząć.

A wanna będzie w sam raz zobaczysz .Beatko pewnie w sklepie była dla was w sam raz a jak wnieśliście ja do domu to okazała się za mała ?Za mała dla was ?Czy mała w stosunku do dużej łazienki?

Opowiem ci cos ...

Kilka dni temu byłam u znajomej co 6 miesięcy temu wykończyła swój domek i pierwsze co mi powiedziała jak weszłam do jej Łazinki „Magda !Nie kupuj za dużej wanny bo zanim się woda naleje minie 15 minut a duża wanna potrzebuje dużo wody co za tym idzie więcej wody ,gazu ,zanim sie naleje to juz wystygnie ..... Itd. I związku z tym rzadko jej używają wolą wziąć szybki prysznic i żałujemy ze nie kupiliśmy mnijsze wanny a na nasz wymiar a nie duzej łazkienki ..

Aprilka nie martw się mam to samo:

np kominek - raz mi się podoba, następnym razem wcale, potem stwierdzam, że jest super, potem bym go chętnie inaczej zrobiła

płytki łazienkowe - identycznie :oops: (byłam prawie na etapie wymękolenia zmiany płytek - a teraz łazienka baaaaaaaardzo mi sie podoba)

i tak w kółko :D :lol: :D

jutro wszystko będzie ci się podobać zobaczysz :D