April 13 14.02.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 pati25, basiah2 i amonitka - jesteście kochane Dziękuję za słowa otuchy, już mi lepiej. Pokonałam kryzys i zwątpienie, pokonam i "niedoczas". Wybudowałam domek, teraz go urzadzę i... będę sobie w nim szczęśliwie mieszkać Banalne? Ale jakże wytęsknione i bliskie realizacji Pozdrawiam Was serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 19.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaapsik - kichająco witam i o zdrowie też pytam Ależ dawno nie było mnie i tu i tam A u Ciebie tyle nowości - zgadnij co podoba mi się najbardziej ??????????/ DRZWI - są śliczne () też takie chcę ); Poza tym ładnie wszystko idzie do przodu, że już nie wspomnę o porządku na stryszku - bo mnie zatkało. Więcej zdjęć proszę. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 21.02.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 YreQ cieszę się, że zawitałaś do mnie mimo choroby, zdrowiej szybciutko i zacznij się znowu udzielać na forum U mnie wykończeniówka gna do przodu tak, że już powoli nie ogarniam wszystkiego. Dobrze, że mam do pomocy dwóch cierpliwych i wytrzymałych na moje humory panów, a mianowicie męża i brata. Trzeci pomocnik - mój dzielny synuś niestety chory. Marudzi, bo jego wyjazd na narty stanął pod wielkim znakiem zapytania. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła powiedzieć " Parapetówki nadszedł czas" B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 22.02.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Hej, Widzę naprawdę duuuuuży postęp! Krótkie pytanko - co to za płytki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 24.02.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 GosiaIAdam W końcu jakiś znak życia od Was. Co słychać? Napiszcie. Płytki w łazience to seria Classica z Opoczna. Prosta, w ciepłych kolorkach, bez szaleństw i fanaberii. Pozdrawiam serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 24.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 pieknie i jeszcze raz pieknie.fajny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 25.02.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A dałbym sobie głowę uciąć, że to seria Kuba z Tubądzina! Bo nad taką się zastanawiamy i musimy zrobić zakupy lada chwila. Ale widzę że są baaaardzo zbliżone, więc przyjrzymy się jeszcze tym Classica. A my jesteśmy dalej w tyle Myślimy że jest szansa wprowadzić się na wakacje. Mamy już tynki, posadzki, pełne CO, elektryka częściowo (ale sam robię i jest to, co na razie niezbędne). Właśnie kładzą się gładzie na tynki C-W, po nich od razu będzie glazura. Powoli powoli do przodu A potem mebelki, drzwi wew, malowanie, parkiet, armatura... i wzium, do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.03.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 aga1401 Dzięki serdeczne za pochwały GosiaIAdam Wcale nie jesteście tak bardzo za nami. My planujemy wprowadzkę w kwietniu, ale jak to będzie to jeszcze czas pokaże. Dlaczego wykasowaliście dziennik, fajnie było podpatrywać Wasze działania Pozdrawiam. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dopiero teraz pierwsze łzy - na sam koniec ? no nie jest tak źle a na zupełnie poważnie to co z tymi fugami ? kolor nie ten czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.03.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No właśnie - nie ten kolor. Nie wiem tylko czyja to wina, producenta masy fugującej czy fachowca od płytek. Będziemy wydłubywać, oj będziemy B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 10.03.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj basiah2 Fugi w kuchni na chwilę obecną zostają , za to w pomieszczeniu gospodarczym na podłodze zostały poprawione. Kuchnia gotowa, wyszła świetnie, jestem bardzo zadowaolona, chociaż bez drobnych poprawek się nie obejdzie. Oprócz tego mamy pomalowane wszystkie pomieszczenia w domku a w dwóch pokojach ułożone są już panele. Jak posprzątam obiecuję zrobić i wkleić zdjęcia Pozdrawiam serdecznie. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 12.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witaj Beatko Bardzo sie cieszę ze u Was wszystko ok .Czyli Wielkanoc w nowym domu ?! Czekamy na zdjęcia :)Bardzo interesuje mnie Wasza kuchnia .Więc z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia .Domek z daleka jak go widzę wygląda bardzo ładnie .Rolety świetnie dopasowałaś a elewacja jak by zbladła U nas powoli robi sie elektryka i zaczniemy tynkować .Dostaliśmy pozytywne decyzje kredytowe ale.....jakoś nachodzą nas myśli by jeszcze otynkować ,porobić instalacje i wylewki i za 4-6 miesięcy rozglądnąć się jeszcze raz za kredytem .Czasy nie ciekawa i marże kredytowe są nie fajne tylko fakt tego ze kwalifikujemy się do programu „rodzina na swoim „ze państwo płaci połowę odsetek jest optymistyczny .A to kwota przy kredycie 13o tyś 300zł miesięcznie dopłaty co miesiąc to tez jakieś pocieszenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.03.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Cześć Magda Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to przeprowadzka ma nastąpić trzeciego kwietnia. Tak więc, najbliższa Wielkanoc już w domku Wkleiłam do dziennika kilka zdjęć. Zdjęcia kuchni obiecuję, jednak muszę jeszcze ją posprzątać na błysk Poczekaj więc cierpliwie, bo chcialabym zasłużyć na pochwały B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 16.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witaj Aprilko!Ach patrzeć nie mogę bo mi serce pęknie z zazdrości, ale szczerze gratuluję i podziwiam wprost przepiękniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 basiah2 musieliśmy gdzieś poupychać niektóre rzeczy i padło akurat na kuchnię, zrobił się w niej bałagan nie do opisania Wybacz więc, ale zdjęć nadal nie ma. Jak już wszystko ogarnę to zrobię prawdziwą sesję fotograficzną i mebelkom i sprzętom Agata dzięki za ciepłe słowa i zaglądaj częściej na forum B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 basiah2 pytasz o kolorki a więc: Dulux, seria "Kolory Świata" wiatrołap - "biała czekolada" przedpokój/klatka schodowa - "złoto Egiptu" salon - "gorączka złota" kuchnia - "magnolia" mała łazienka, pokój syna i sufity - biała "super matt" również Dulux pokój wypoczynkowy - "trawa morska" nasza sypialnia - "brzoskwiniowy jogurt" łazienka górna - "pastelowa orchidea" i najmniejszy pokoik na górze - "mus morelowy" oczywiście Dulux, ale seria "Once", jednak nakładana dwukrotnie. Według mnie wszystkie korlory łagodne, ciepłe i miłe dla oka B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.04.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Aprilka - i nie znikaj na tak długo tylko sprzataj kuchnię Zniknęłam bo... sprzątam i to nie tylko kuchnię, ale cały, calusieńki domek Wybieramy i kupujemy meble i... ciągle liczymy kasę. Boże, czy to wszystko musi być takie drogie Jednak, już za chwileczkę, już za momencik... przeprowadzka B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka2x 07.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam jesteśmy następnymi miłosnikami tego domku. Wybralismy wersje bez garażu.Jestem pełna podziwu całemu dziennikowi. Napewno niektóre posty będą dla nas pewną podpowiedzią. Jestem bardzo ciekawa umeblowanie tego otóż domku. Mam dziwne obawy. Rzuty rysunkowe wraz z mebelkami nie są zabardzo realne. Czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia z umeblowanego domku, może rozwieja one moje wątpliwości. My jesteśmy dopiero na etapie kupionego projektu. Dłuuuggaa droga przed nami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 17.04.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 agnieszka2x Witaj Miło mi, że podoba Ci się i domek i mój dziennik. Obiecuję zdjęcia po przeprowadzce. Teraz cierpię na totalny brak czasu. Pozdrawiam i zachęcam do budowy tego domu B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.04.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gratulacje April! Mam nadzieje że wszystko dotrze na swoje miejsce, nic nie zaginie, nic się nie zniszczy i pierwsze noce w nowym otoczeniu nie będą dziwne a tylko przyjemne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts