matysia 19.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 April gratuluje pieknego domku i przeprowadzki. Bardzo mi się podobają dekory w kuchni zdradź jakie to płytki http://farm4.static.flickr.com/3422/3298686700_44a7ed8141.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 20.04.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 April gratuluje pięknego domku i przeprowadzki, życzę Wam byście żyli sobie w nim szczęśliwie, wolni od trosk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 20.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gratuluję, jeszcze raz gratuluję i zazdroszczę. Mam pytanko do Ciebie. Powiedz czy drzwi wewnętrzne montowane były przed malowaniem i układaniem płytek czy po? Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 25.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Pięknie April!Zdradź , ile kosztował Wasz dach - materiał, czyli dachówki i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.04.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 matysia płytki w kuchni to seria Ałtaj z Opoczna Seria ma trzy kolory: beż, krem i zieleń. Jest więc w czym wybierać. Pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.04.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Bianaca, Grzebiuszka dzięki za gratulki Mieszka się cudownie Wiecie może co słychać u YreQ? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.04.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Agata drzwi wewnętrzna montowane były przed płytkami, podłogami i malowaniem. Wiem, że niektórzy robią inaczej, ale nam tak doradzono. ilatos nie znam dokładnie kosztów dachu, takimi sprawami zarządzał mój mąż Wypytam go o wszystko i podeślę dokładne koszty na P.W. Pozdrawiam Was serdecznie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 06.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 April jeszcze jedno pytanie.W projekcie, w pokoju na poddaszu 2/06 przy drzwiach znajduje się słup, a na Twoich zdjęciach nie ma go i nie masz tam również krótkiej ścianki. Czy zobiliście tu jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 15.06.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Długo nie było mnie na forum, ale teraz wracam, czy to się komuś podoba czy nie ilatos przepraszam, ale całkiem wyleciała mi z głowy obietnica o wysłaniu kosztorysu dachu na priva. Postaram się to nadrobić. Co do słupa o który pytasz, chodzi Ci zapewne o miejsce w którym komin lekko "wchodzi" do pokoju. Zostało to u nas obudowane płytami gk i wyszło całkiem ładne załamanie ściany oddzielające troszeczkę kąt sypialny od reszty pokoju. W naszym przypadku jest to pokój syna, jak posprząta postaram się zrobić zdjęcia i zamieścić w dzienniku dla lepszej orientacji. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 21.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witaj April!Czy mogłabyś pokazać swoją kuchnię?W projekcie parapet pod oknem kuchennym jest na wysokości 80 cm od podłogi. A ja chciałabym blat kuchenny mieć na równo z parapetem, co przy standardowej wyokości szafek - 85 cm jet raczej niemożliwe. Zatem jestem ciekawa jak Ty rozwiązałaś ten problem. Ja zastanawiam się nad zmniejszeniem wymiaru okna do 120X140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 22.06.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzięki za zdjęcia- teraz widzę, że nie miałaś takiego problemu jak ja, bo masz stolik pod tym oknem. I bardzo ładnie! April, co myślisz o zamianie górnej łazienki z pokojem przylegającym do niej? Łazienka byłaby ustawniejsza. Jeszcze nie mamy ścian u góry, więc mogłabym zmienić lokalizację łazienki. Czy to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 23.06.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 April, a co to za stół w salonie? Ładny Gdzie kupiłaś? My niestety dalej robimy, właśnie skręcam kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 24.06.2009 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć, stół masz bardzopodobny do naszego, dlatego mi się oczywiście podoba, jak i reszta zresztą też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ilatos Według mnie górna łazienka jest ustawna, więc nie jestem przekonana do tej zamiany jaką wymyśliłaś. Za parę dni jak powieszę w łazience lustro i ustawię szafki postaram się zamieścić zdjęcia i być może to będzie dla Ciebie jakaś wskazówka. Dzisiaj zdjęcie kabiny, która jest dumą mojego męża. Montował ją z moim bratem. Natomiast przysznic i deszczownicę już całkowicie samodzielnie. Wszystko piękne działa. http://farm4.static.flickr.com/3552/3651998770_5fb446e4f8.jpg B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.06.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 GosiaIAdam W salonie mamy stół i ławę z serii "Imperia" firmy "Mazurskie Meble". Według nas są naprawdę solidne, estetyczne a przede wszystkim niedrogie Seria ta ma również inne elementy. Wklejam linki. http://www.mazurskiemeble.pl/mazurskie.php?id=114&pr=3&idf=333# http://www.mazurskiemeble.pl/okno.php?id=3&idg=114&idf=627 http://www.mazurskiemeble.pl/okno.php?id=3&idg=114&idf=628 Jesteście niedaleko za nami. Na kiedy planujecie przeprowadzkę? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.06.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 basiah2 Dzięki za gratulejszyn Czekam z niecierpliwością na Twoją relację z przeprowadzki i na opis pierwszych dni w nowym miejscu. Ja czuję się w moim domku po prostu cudownie i nigdy, ale to przenigdy nie chcę wracać na "stare śmieci". Nasze dawne mieszkanie było wygodne i w ładnej okolicy, więc cieszą się nim teraz nasi lokatorzy i niech tak już zostanie Bianca Super, że zajrzałaś do mnie i że Ci się podobało Ja również podpatruję co u Ciebie nowego i ładnego się pojawia. Czekam na Was dziewczyny w Grupie Agnieszek. Czas już najwyższy zmobiliować Matkę Z. do odnowienia zwyczaju... zabawnych pogaduszek i szalonych imprez B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 29.06.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 GosiaIAdam W salonie mamy stół i ławę z serii "Imperia" firmy "Mazurskie Meble". Według nas są naprawdę solidne, estetyczne a przede wszystkim niedrogie Seria ta ma również inne elementy. Wklejam linki. http://www.mazurskiemeble.pl/mazurskie.php?id=114&pr=3&idf=333# http://www.mazurskiemeble.pl/okno.php?id=3&idg=114&idf=627 http://www.mazurskiemeble.pl/okno.php?id=3&idg=114&idf=628 Jesteście niedaleko za nami. Na kiedy planujecie przeprowadzkę? B&S Hej, ładne ładne My wbrew pozorom niestety nadal daleko - mamy już gotowy parkiet, raz pomalowane ściany, właśnie skręcam meble kuchenne. Niby pozostaje "tylko" pomalować, zamontować armaturę, mebelki i można mieszkać. Ale ciągle brak czasu - a robimy już własnymi siłami. Niemniej na pewno najbliższe święta będziemy już u siebie Gdyby nie dziecko, to już byśmy mieszkali, a tak to na 100% musi być wszystko pomalowane i polakierowane by nie śmierdziało, muszą być schody, barierka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 13.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witaj April!Miło, że znowu nas wprowadzasz w tajniki swojego domku,pięknie wszystko wyglada, podziwiam Zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 13.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 narożnik super, nie wszystko musi być praktyczne.... a widoki?...... po prostu sielskie.... pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 April, ja chyba jeszcze nie gratulowałam ci przeprowadzki Narożnik jest baardzo ładny! Nie można być cały czas praktycznym, trzeba realizować swoje marzenia, choć czasem wymaga to pewnych kompromisów Jaka to przyjemność czytać, że cieszysz się swoim domkiem, że się dobrze w nim czujecie. Pozdrawiam gorąco (bo dziś rzeczywiście upał niezły ) Miłego "urlopowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts