Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika B&S

Recommended Posts

Witaj Beatko .

Gratuluje przeprowadzki ..

A bażanty….. znam ….u nas blisko las wiec przyłażą sarny i zające :( :( :( I podgryzają mi drzewka :evil: :( :( Boże one się niczego nie boją łażą koło domu ….A bocian jak przylatuje to do piwnicy uciekam ….

Śliczny naroznik ?Z czego wykonany .Jesli z skóry nie będziesz mieć żadnych problemów z zachowaniem go w czystości …U nas z soboty na niedziele pierwsza noc z Światnikach ..na tynkach i betonowych posadzkach ..ha ha ha

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 325
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oooooo TO ONE!....Wrrrr….że też udało Ci się te bestie sfotografować! :evil: :evil: Niby takie bezbronne a tylko czyhają by coś oskubać…

:evil: :evil: :evil: Noc minęła fajnie cicho ,ciemno ,cos innego niż w Krakowie.

Co do ogrodu to faktycznie jest nad czym myśleć ..

Ja już wyhodowałam sobie fasolkę szparagową i słoneczniki .

Niestety mój ogród nie będzie taki o jakim marze i jaki bym chciała mieć …niestety musze go tak zaplanować by mieć przy nim jak najmniej pracy .A najlepiej aby tylko trawe kosić .Niestety choroba nie wybiera i wszelkie prace ogrodowe mogą pogarszać mój i tak poważny stan zdrowia .

Zawsze jak jadę to patrzę na Twój domek

:D

• 1 month później...

Witaj Aprila!!!!!!!!!!

Jak miło że znowu jesteś, bardzo się cieszę, że się odezwałaś, koniecznie pokaż nowe fotki.

Zapraszam do mojego dziennika, duuużo zmian u mnie.

Nasuwa sie mi taka myśl,

Każdy kto buduje i opisuje swoje poczynania z budową na forum, jest obecny do czasu przeprowadzki do swojego nowego domku.

Nie potępiam ani nie oceniam nikogo, bo pewnie ja też znikne za jakis czas jak sie przeprowadzę, bo o czym pisać, jeśli ma sie juz w miare wykonczony dom.

Tak własnie szybko znikła Do_rota, Kasia64, daggulka pokazuje sie od czasu do czasu i własnie myslałam nie dawno o Tobie, że odeszłas na dobre.

Ciesze się zatem, ze jesteś.

Gratuluję 'odmiennego stanu".

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...

amonite mam ogromną ilość zdjęć i chętnie bym je umieściła w dzienniku. Niestety albumik na Flickr-u mi szwankuje. Teraz jestem przez cały tydzień w domku postaram się jakoś to ogarnąć i może w końcu zobaczycie zdjęcia wnętrz, tarasu, podjazdu i jesieni w mojej okolicy.

B&S

• 3 weeks później...

Kochani!

Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.

Samych jasnych dni życzy Wasza DPS.

http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif

• 2 months później...
  • 1 month później...