pati25 16.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witaj Beatko . Gratuluje przeprowadzki .. A bażanty….. znam ….u nas blisko las wiec przyłażą sarny i zające I podgryzają mi drzewka Boże one się niczego nie boją łażą koło domu ….A bocian jak przylatuje to do piwnicy uciekam …. Śliczny naroznik ?Z czego wykonany .Jesli z skóry nie będziesz mieć żadnych problemów z zachowaniem go w czystości …U nas z soboty na niedziele pierwsza noc z Światnikach ..na tynkach i betonowych posadzkach ..ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Agata, Bianca, amonite dzięki za odwiedziny i pochwały, to miód na moje sece pati25 jak tam pierwsza noc "na swoim" B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 27.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witaj Aprilko!To ja Agata z małopolski, zmieniłam swój profil oraz trochę swój dziennik, teraz mnie znajdziesz pod takim własnie nickiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 28.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Oooooo TO ONE!....Wrrrr….że też udało Ci się te bestie sfotografować! Niby takie bezbronne a tylko czyhają by coś oskubać… Noc minęła fajnie cicho ,ciemno ,cos innego niż w Krakowie. Co do ogrodu to faktycznie jest nad czym myśleć .. Ja już wyhodowałam sobie fasolkę szparagową i słoneczniki . Niestety mój ogród nie będzie taki o jakim marze i jaki bym chciała mieć …niestety musze go tak zaplanować by mieć przy nim jak najmniej pracy .A najlepiej aby tylko trawe kosić .Niestety choroba nie wybiera i wszelkie prace ogrodowe mogą pogarszać mój i tak poważny stan zdrowia . Zawsze jak jadę to patrzę na Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 31.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witaj April!Zazdroszczę wypoczynku na własnym tarasie we własnym domku!Czy mogłabyś wkleić zdjęcia z wnętrza domu? U mnie jeszcze daleko do WNĘTRZ - dopiero SSZ, więc chętnie pooglądałabym Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.08.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Agi-Kal oczywiście, że odwiedzę Twój nowy dziennik ilatos mam już zrobione zdjęcia sypialni, pokoju syna oraz salonu, postaram się w nadchodzącym tygodniu troszeczkę uzupełnić dziennik B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 06.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 April! Wrócisz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka2x 07.09.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 czekam na dalsze wyposażenie wnetrz plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 13.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ilatos, agnieszka2x obiecuję już niedługo będą kolejne wpisy do dziennika i oczywiście zdjęcia. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi-Kal 18.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Aprila!!!!!!!!!!Jak miło że znowu jesteś, bardzo się cieszę, że się odezwałaś, koniecznie pokaż nowe fotki.Zapraszam do mojego dziennika, duuużo zmian u mnie.Nasuwa sie mi taka myśl, Każdy kto buduje i opisuje swoje poczynania z budową na forum, jest obecny do czasu przeprowadzki do swojego nowego domku.Nie potępiam ani nie oceniam nikogo, bo pewnie ja też znikne za jakis czas jak sie przeprowadzę, bo o czym pisać, jeśli ma sie juz w miare wykonczony dom. Tak własnie szybko znikła Do_rota, Kasia64, daggulka pokazuje sie od czasu do czasu i własnie myslałam nie dawno o Tobie, że odeszłas na dobre. Ciesze się zatem, ze jesteś.Gratuluję 'odmiennego stanu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 29.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 April - bardzo ładnie urządziłaś wnętrza. Podoba mi się jasny narożnik w salonie.Czy można wiedzieć jak sie on nazywa i gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Gratuluję i ja Czyżby spełnił się sen z pierwszej nocy po przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 27.10.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witaj amonite Otóż to, sen się spełnił Dziękuję za gratulacje. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 21.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Oj, ten ogień w kominku to prawdziwa magia, potwierdzam Fajnie,że już masz porządek wokół domu. Pokażesz zdjęcia kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 24.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 amonite mam ogromną ilość zdjęć i chętnie bym je umieściła w dzienniku. Niestety albumik na Flickr-u mi szwankuje. Teraz jestem przez cały tydzień w domku postaram się jakoś to ogarnąć i może w końcu zobaczycie zdjęcia wnętrz, tarasu, podjazdu i jesieni w mojej okolicy. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 15.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witaj April!A może mogłabyś przesłać kilka zdjęć Twoich wnętrz na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 25.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Fajnie April, że wróciłaś na łono forum.Piękna ta zima u ciebie.Wrzucisz trochę zdjęć z wnętrza domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.02.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 ilatos zapraszam do dziennika, wrzuciłam tam kilka zdjęć, niestety są to zdjęcia zaraz po przeprowadzce i nie oddają stanu obecnego Myślę, że po weekendzie znajdę chwilkę czasu aby zrobić i wstawić bardziej aktualne fotki B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilatos 25.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 April!Mogłabyś pokazać sufit nad klatką schodową od strony pokoju nad garażem?U mnie wystaje tam krokiew i nie wiem co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts