basiah2 29.08.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 cześcZaglądnęłam, przeczytałam to i ślad obecności zostawiam.A tak na serio to zazdroszczę budowy w okolicach Krakowa - my będziemy budowac w Rzeszowie (rodzinne miejscowoścI mojego małża). Z jednej strony to się cieszę, że domek, trawka i takie tam, ale smutno mi, że będę musiała wyprowadzic się z Krakowa:cry: A my czekamy - papierologia trwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.08.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 basiah2 Dzięki za odwiedziny w dzienniku, zapraszam częściej. Widzę, że masz duży sentyment do Krakowa i trudno Ci znieść myśl o przeprowadzce. Jednak czasem trzeba podążać za swoim szczęściem w inne strony. Zostaną Ci wspomnienia i znajomi, których pewnie odwiedzisz od czasu do czasu. Papierologia może człowieka wykończyć, ale jestem pewna, że dasz radę. Pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 April, co słychać? Napisz coś w swoim dzienniczku, bo ja czekam z niecierpliwością na wiadomości. Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hej Napisz mi na priva dokąłdnie gdzie bedziesz sie budowac Bo coś pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 03.09.2007 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 April, co słychać? Napisz coś w swoim dzienniczku, bo ja czekam z niecierpliwością na wiadomości. Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę! Anetko! Obiecuję, że dzisiaj wieczorem zmobilizuję się i uzupełnię dziennik. Jutro rano do kawy poczytasz sobie gazetkę i moje sprawozdanie. Nie wiem tylko czy będzie to ciekawa lektura, bo mój talent literacki jest raczej mizerny Pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 03.09.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Napisz mi na priva dokąłdnie gdzie bedziesz sie budowac Bo coś pokręciłam Posłałam Ci na P.W. dokładny (mam nadzieję) opis dojazdu do mojej działki. Jeżeli dasz znać wcześniej, że zaglądniesz do nas, to zorganizujemy ognisko i kiełbaski albo tzw. prażonki. Pozdrawiam i zapraszam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.09.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 April, numer do podpisania umowy o dostarczenie prądu? U nas z EnergiaPro wystarczył numer ewidencyjny działki..... a Ty piszesz o numerze domu już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 04.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej! Pozdrowienia z wakacji Widzę prace wkrótce się zaczną na serio. Dokumentujcie proszę dokładnie stan zero:D - bo być może my (prawie) całkiem sami będziemy go wykonywać w tym roku. Stal na zbrojenie już mamy... U nas także dla Energii Pro wystarczył numer działki, ale to była umowa o wykonanie przyłącza, a Ty piszesz że przyłącze już macie i chodzi o umowę o prąd... Ale poczytaj na muratorze - ponoć w wielu regionach polski nie musi nawet stać fundament, aby nadali numer domu dla działki. Ah, bym zapomniał... tu na wakacjach w pensjonacie mają mnóstwo Oleandrów - takich duuużych Zdjęcia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.09.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 April, numer do podpisania umowy o dostarczenie prądu? U nas z EnergiaPro wystarczył numer ewidencyjny działki..... a Ty piszesz o numerze domu już? Oto dokładny cytat z wytycznych Enionu w sprawie załączników wymaganych do podpisania umowy: "zaświadczenie nadania numeru administracyjnego dla nowych obiektów (wydawane na podstawie prawomocnego pozwolenia na budowę)" Zupełnie nieistotny jest fakt, że budynku jeszcze nie ma Ale spokojnie, wymagany dokument już mamy, więcej o tym napiszę w dzienniku. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 04.09.2007 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 GosiaIAdam Obiecuję dokładną relację i sporo zdjęć z przebiegu prac, które powinny rozpocząć się pod koniec września, jeżeli dopisze pogoda. Wypoczywajcie, relaksujcie się i zbierajcie siły, bo przed Wami też dużo pracy. Czekam niecierpliwie na zdjęcia oleandrów. Pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No to moja droga budujesz się POD KONKRETNYM ADRESEM...brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.09.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Masz racię YreQ pod konkretnym, baaaardzo konkretnym A od siebie dodam, że ładnie brzmiącym, tylko w pisowni trochę trudnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 06.09.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 April - obiecane zdjęcia oleandrów w naszym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.09.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Zdjęcia już są? Klikam więc szybciutko na link do Waszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 APRIL bardzo się cieszę, że zaczynacie, no i martwię jednocześnie, że będziesz miała baaaardzo mało czasu na kawki z nami i takie tam psocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 08.09.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 APRIL bardzo się cieszę, że zaczynacie, no i martwię jednocześnie, że będziesz miała baaaardzo mało czasu na kawki z nami i takie tam psocenie Spokojnie YreQ Dam radę Kawki i psoty nadal aktualne Budowa to tylko miły dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hej sąsiadka Co u was? Wiesz przeraża mnie to ze zapowiadają deszcze i śniegi chyba wtym roku pogoda wygra z nami . No chyba ze ty juz po fundamentach i jesteś tak zapracowana ze nie masz czasu w dziennik wpisac Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 02.10.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pati25 O fundamentach to ja mogę sobie obecnie tylko pomarzyć, chociaż ostatnio u nas na działce coś się ruszyło Jutro uzupełnię dziennik i wkleję zdjęcia, więc będziesz mogła ocenić stan zaawansowania naszych prac budowlanych. Wszyscy straszą deszczami i śniegiem, ale ja wierzę, że jesień będzie ładna i zrealizujemy nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.10.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 pati25 O fundamentach to ja mogę sobie obecnie tylko pomarzyć, chociaż ostatnio u nas na działce coś się ruszyło Jutro uzupełnię dziennik i wkleję zdjęcia, więc będziesz mogła ocenić stan zaawansowania naszych prac budowlanych. Wszyscy straszą deszczami i śniegiem, ale ja wierzę, że jesień będzie ładna i zrealizujemy nasze plany to trzymam kciuki mocno od jutra, bo...........hmmmm chyba muszę dac w ryja naszemu majstrowi wcześniej. A poza tym wszystkiego dobrego April Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 04.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Piękny wjazd! Dawaj następne zdjęcia i opowiadaj, co z tymi fachowcami. Gratulki z okazji rozpoczęcia budowy! Po ile się składamy na szamana - zaklinacza pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts