DPS 22.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.trojmiasto.pl/kartki/pliki/kartka_39.gif Wszystkiego dobrego, spokoju, ciepła rodzinnego, błogosławieństwa Bożego i spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 24.12.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wszystkim Forumowiczom z całego serca życzę: Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, świąt mile spędzonych, karnawału szalonego, roku bardzo udanego. http://farm3.static.flickr.com/2112/2133355288_88a29eef58.jpg April 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Gdzie się podziałaś wiosenna kobieto ? Tak dzisiaj przeleciałam sobie - hihihi- raz jeszcze Twój dziennik i co widzę ? anioła na kominku mieć będziesz ja też - tylko na razie jeżdżę i odpowiedniego szukam - no cóż inni w tym czasie kupują kafelki - ale moja budowa krzyczy - MASZ CZAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Chyba już czas powrócić na forum no - najwyższy czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 03.02.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Gdzie się podziałaś wiosenna kobieto ? Dużo by pisać Ale już jestem i nie mam zamiaru znikać no - najwyższy czas! Też tak sądzę YreQ, basiah2 i reszta dobrych duszyczek - dziękuję, że jesteście i zaglądacie tutaj czasem B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 05.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hej APRILOWY DETERMINATORZE! Może jednak nam zdradzisz, gdzie bylaś, jak cię nie było, hę??? Coś mi się zdaje, że w tym roku nadrobisz zaległości budowlane z nawiązką! I będziemy Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.03.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Hej APRILOWY DETERMINATORZE! Coś mi się zdaje, że w tym roku nadrobisz zaległości budowlane z nawiązką! I będziemy Ci zazdrościć Oby to były prorocze słowa B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.03.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Coś się nie odzywasz ostatnio ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Jej - przeczytałam No jesteś - rakieta w bok, ołówek w dłoń - rozpoczynaj liczenie, drugą wolną rękę zostaw na toast - GRATULACJE, KCIUKASY TRZYMAM. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 07.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 08.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witaj April 13, Widzę, że prace już się postępują. Trzymamy kciuki Pozdrawiamy J i G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Hej APRILOWY DETERMINATORZE! Coś mi się zdaje, że w tym roku nadrobisz zaległości budowlane z nawiązką! I będziemy Ci zazdrościć Oby to były prorocze słowa B&S No i chyba będą prorocze, co? April, trzymam oczywiście kciuki i cieszę się razem z tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Hej Betako Gatuluję Bardzo sie cieszę ze sasiadka zaczeła budowe domku .Juz nie mogę sie doczekac aż oglądne wszysko na zywo :)A wiesz ze projekt Twojego domku bardzo mnie interesuje Pozdrawiam i życze udanych postępów prac . Zazdroszczę płaskiej działeczki -->mniejszych kosztów wykonania funadamntów No ale widzę ze ekipa też miała trochę szalowania .Wiadć ze zrobiła to bardzo starannie :)Super! Czekamy na nowe zdjecia Pozdarwiam Madzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 11.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej hej! No to ruszyliście z wielką pompą Trochę przed nami, co nas bardzo cieszy, bo będziecie mogli uprzedzić o potencjalnych problemach Wygląda to imponująco! Pytanie 1 - ile kosztowały Was ściany fundamentowe? W projekcie jest monolit, ale my myślimy jednak o bloczkach fundamentowych. Rozważaliście taką wersję? Pytanie 2 - Z czego zrobiliście przepust na wodę? Bo domyślam się, że to to niebieskie A macie przepusty na kanalizację, bo nie widzę...? Pytanie 3 - Czy zrobiliście w fundamentach uziom elektryczny? Pytanie 4 - wykopy pod ławy bardzo proste - kopane ręcznie czy koparką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Już wiem dlaczego w tenisa gracie - bo teraz posuniecie się z szybkością rakiety. Superanckie fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.03.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Superanckie fundamenty. Mnie też się podobają i to bardzo B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.03.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 GosiaIAdam Przepraszam, że dopiero teraz Wam odpisuję, ale zabiegani jesteśmy strasznie Odp.1 - trzymamy się projektu, więc fundament monolityczny. Koszt to około 18 tys. (stal, drewno na szalunki, gwoździe, przepusty, beton, koparka, robocizna) Odp.2 - tak, ta niebieska rurka to przepust na wodę. Na kanalizę też zrobiliśmy, ale niestety tylko w dwóch miejscach a miało być w trzech - trzeba będzie kuć. Tak więc zaliczyliśmy pierwszą wpadkę Odp.3 - uziomu nie zrobiliśmy, brakło czasu. A przecież, tak dokładnie analizowałam temat, na dowód ten oto link: http://forum.muratordom.pl/bednarka-rady-opinie-sugestie,t106805.htm Odp.4 - wykopy robione koparką. Koparkowy po prostu rewelacja Ciesze się, że i Wy rozpoczęliście budowę Wymiana informacji zapewniona B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 31.03.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 I oczywiście wszystkim trzymającym kciuki składam WIELKIE PODZIĘKOWANIA i proszę o jeszcze B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Masz jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts