April 13 21.05.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ........mam tyły - ale cieszę się z Tobą . Oby tak dalej. YreQ pamiętaj w życiu tak już jest - "czasem słońce, czasem deszcz". Myślę, że u Ciebie słoneczko już wygląda zza chmur i wszystko będzie OK B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 22.05.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 24.05.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Dziękuję i również pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.06.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 April - wyjdź z tego "niedoczasu" i powiedz co się u ciebie dzieje normalnie wszyscy poznikali wraz z piękną pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 07.06.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 basiah2 Tzw. "niedoczas" to obecnie mój stan chroniczny Wiem, że zaniedbałam dziennik, komentarze i naszą grupkę, ale obiecuję natychmiastową poprawę. Pełna nazwa naszej dachówki to: Creaton, Premion/Kera-Pfanne, miedziana angobowana B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.06.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 SIE porobiło dom rośnie a ja o tym nie wiem poprawię się jak wyjdę z ................. "niedoczasu" - pewno mnie zrozumiesz Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 09.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Hej! Dachówka śliczna, my wybraliśmy wyglądającą praktycznie identycznie, tyle że Robenowską To teraz już pójdzie Wam z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 13.06.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Pochwalcie się, pochwalcie, pewnie już piętro Wam robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 13.06.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Aprilka - my też wybraliśmy creatona - winną czerwień pojaw się i pochwal co teraz robicie u mnie kończą więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.06.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 SIE porobiło dom rośnie a ja o tym nie wiem poprawię się jak wyjdę z ................. "niedoczasu" - pewno mnie zrozumiesz Pozdrawiam Cię serdecznie YreQ Rozumiem Cię doskonale, ja nadal w... "niedoczasie" i chyba już tak pozostanie Zaglądam do Twojego dziennika i zazdroszczę postępów na budowie, bo u nas niestety ich brak Ciekawa jestem , co u amonite nie daje ostatnio najmniejszego znaku życia. Zapracowana, zakochana czy może znudziło ją forum? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.06.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Pochwalcie się, pochwalcie, pewnie już piętro Wam robią Chciałabym, chciałabym bardzo, pochwalić się i poddaszem i dachem... ale niestety nic z tego. Mamy opóżnienie, więc może nas dogonicie B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 14.06.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Aprilka - my też wybraliśmy creatona - winną czerwień pojaw się i pochwal co teraz robicie u mnie kończą więźbę basiah2 Od razu zajrzałam na stronę Creatona i sprawdziłam kolor Twojej dachówki. Podoba mi się bardzo Jak już pisałam post wyżej, nie mam się czym pochwalić, no może oprócz zakupu bramy garażowej, ale o tym przeczytasz w moim dzienniku. Cieszę się, że masz juz więżbę. Wklej jakieś zdjęcia, albo na naszej grupce albo tu u mnie w komentarzach. Jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada Twój domek. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hej Wczoraj był ogromny wysyp na niebie tych balonów...brrr...brr...aż mi ciarki po plecach przechodziły bo mam lek wysokości . Nic sie nie martw Beatko skoncza dach to przyjda do Was . Brama garażowa bardzo mi sie podoba .Sama z niecierpliwością czekam az bedzie mozna przejśc sie po waszym poddaszu :)Mam sentyment do Waszego projektu . No i już niebawem bedziesz mogła oglądnąć mój parter :)majster miał w sobote przyjsc do nas i podac co zamawiać ..no ale nie dotarł... Mam nadzieje ze po niedzili dotrze Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.06.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hej ... z niecierpliwością czekam az bedzie mozna przejśc sie po waszym poddaszu :)Mam sentyment do Waszego projektu . No i już niebawem bedziesz mogła oglądnąć mój parter .. Pozdrawiam serdecznie Magda, juz niedługo nie tylko przejdziesz się po naszym poddaszu, ale będziesz mogła ocenić dach. Bardzo się cieszę, że zaczniecie budowę parteru wcześniej niż planowaliście, bo jest to niesamowita frajda patrzeć jak spełniają się marzenia o własnym domu. Możesz mi wierzyć, z perspektywy czasu wiem, że warto się denerwować, niedosypiać z emocji i mysleć tylko o jednym... czyli o budowie, cegłach, dachówce... Aż dziwne, że w odstawkę poszły takie tematy jak ciuchy, kosmetyki, wakacje itp B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - witam z legnickiego niedoczasu co słychać? jak dzieci, mąż , budowa i oleandry ? Daj znak życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 26.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - witam z legnickiego niedoczasu co słychać? jak dzieci, mąż , budowa i oleandry ? Daj znak życia Ooo, krajanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Cieszę się, że masz juz więżbę. Wklej jakieś zdjęcia, albo na naszej grupce albo tu u mnie w komentarzach. Jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada Twój domek. B&S Aprilka zdjęcia zapodam może w przyszłym tygodniu - jak ktoś mi cyknie (sama jestem ciekawa) bo juz kładzie się dachóweczka i chałupa zacznie wyglądać jak chałupa prawdziwa gdzie się podziewasz? co u was? daj głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.07.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - witam z legnickiego niedoczasu co słychać? jak dzieci, mąż , budowa i oleandry ? Daj znak życia Cóż, ja nadal w niedoczasie (krakowskim) przebywam i nie wiem kiedy z niego wyjdę. Oprócz tego trochę skomplikowały nam się sprawy związane z budową. Nawet nie chce mi się o tym pisać Jutro spróbuję wieczorem poudzielać się na naszej grupce, podczytuję, więc wiem co u Was słychać i myślę, że powinnyśmy wrócić do naszych starych wypróbowanych sposobów na stres i niedoczas B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.07.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Aprilka zdjęcia zapodam może w przyszłym tygodniu - jak ktoś mi cyknie (sama jestem ciekawa) bo juz kładzie się dachóweczka i chałupa zacznie wyglądać jak chałupa prawdziwa gdzie się podziewasz? co u was? daj głos Zdjęcia Twojej "chałupy" widziałam u "Agnieszek" - gratulacje U nas kiepskie humory i strasznie dużo pracy w pracy. Czekam z utęsknieniem na urlop, wtedy odpocznę i pozałatwiam wszystkie zaległe sprawy - odważny plan ale dam radę B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 11.07.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Już się "odkomplikowało" i nie ma o czym pisać B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts