Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika B&S

Recommended Posts

• Odpowiedzi 325
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
SIE porobiło :roll: dom rośnie a ja o tym nie wiem :oops: poprawię się jak wyjdę z ................. "niedoczasu" :wink: - pewno mnie zrozumiesz :D

Pozdrawiam Cię serdecznie :D

YreQ

Rozumiem Cię doskonale, ja nadal w... "niedoczasie" i chyba już tak pozostanie :(

Zaglądam do Twojego dziennika i zazdroszczę postępów na budowie, bo u nas niestety ich brak :(

Ciekawa jestem , co u amonite nie daje ostatnio najmniejszego znaku życia. Zapracowana, zakochana czy może znudziło ją forum? :wink:

B&S

Aprilka - my też wybraliśmy creatona - winną czerwień :wink:

pojaw się i pochwal co teraz robicie

u mnie kończą więźbę :o :wink:

basiah2

Od razu zajrzałam na stronę Creatona i sprawdziłam kolor Twojej dachówki. Podoba mi się bardzo :D Jak już pisałam post wyżej, nie mam się czym pochwalić, no może oprócz zakupu bramy garażowej, ale o tym przeczytasz w moim dzienniku.

Cieszę się, że masz juz więżbę. Wklej jakieś zdjęcia, albo na naszej grupce albo tu u mnie w komentarzach. Jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada Twój domek.

B&S

Hej

Wczoraj był ogromny wysyp na niebie tych balonów...brrr...brr...aż mi ciarki po plecach przechodziły bo mam lek wysokości .

Nic sie nie martw Beatko skoncza dach to przyjda do Was .

Brama garażowa bardzo mi sie podoba .Sama z niecierpliwością czekam az bedzie mozna przejśc sie po waszym poddaszu :)Mam sentyment do Waszego projektu .

:D

No i już niebawem bedziesz mogła oglądnąć mój parter :)majster miał w sobote przyjsc do nas i podac co zamawiać ..no ale nie dotarł... :-? Mam nadzieje ze po niedzili dotrze :)

Pozdrawiam serdecznie

Hej

... z niecierpliwością czekam az bedzie mozna przejśc sie po waszym poddaszu :)Mam sentyment do Waszego projektu .

:D

No i już niebawem bedziesz mogła oglądnąć mój parter :)..

Pozdrawiam serdecznie

Magda, juz niedługo nie tylko przejdziesz się po naszym poddaszu, ale będziesz mogła ocenić dach. Bardzo się cieszę, że zaczniecie budowę parteru wcześniej niż planowaliście, bo jest to niesamowita frajda patrzeć jak spełniają się marzenia o własnym domu. Możesz mi wierzyć, z perspektywy czasu wiem, że warto się denerwować, niedosypiać z emocji i mysleć tylko o jednym... czyli o budowie, cegłach, dachówce... Aż dziwne, że w odstawkę poszły takie tematy jak ciuchy, kosmetyki, wakacje itp :o :o

B&S

Cieszę się, że masz juz więżbę. Wklej jakieś zdjęcia, albo na naszej grupce albo tu u mnie w komentarzach. Jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglada Twój domek.

B&S

Aprilka

zdjęcia zapodam może w przyszłym tygodniu - jak ktoś mi cyknie :oops: :wink: :wink: (sama jestem ciekawa)

bo juz kładzie się dachóweczka i chałupa zacznie wyglądać jak chałupa prawdziwa :wink:

gdzie się podziewasz? co u was?

daj głos

• 2 weeks później...
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - witam z legnickiego niedoczasu :lol: :wink: co słychać? jak dzieci, mąż , budowa i oleandry ? :D :D :D :D :D

Daj znak życia :D :wink:

Cóż, ja nadal w niedoczasie (krakowskim) przebywam :wink: i nie wiem kiedy z niego wyjdę. Oprócz tego trochę skomplikowały nam się sprawy związane z budową. Nawet nie chce mi się o tym pisać :roll:

Jutro spróbuję wieczorem poudzielać się na naszej grupce, podczytuję, więc wiem co u Was słychać i myślę, że powinnyśmy wrócić do naszych starych wypróbowanych sposobów na stres i niedoczas :D :D

B&S

Aprilka

zdjęcia zapodam może w przyszłym tygodniu - jak ktoś mi cyknie :oops: :wink: :wink: (sama jestem ciekawa)

bo juz kładzie się dachóweczka i chałupa zacznie wyglądać jak chałupa prawdziwa :wink:

gdzie się podziewasz? co u was?

daj głos

Zdjęcia Twojej "chałupy" widziałam u "Agnieszek" - gratulacje :D

U nas kiepskie humory i strasznie dużo pracy w pracy. Czekam z utęsknieniem na urlop, wtedy odpocznę i pozałatwiam wszystkie zaległe sprawy - odważny plan :wink: ale dam radę :D

B&S