andaga 25.02.2002 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2002 dzien dobry!mam problem z ustaleniem ceny mojej nieruchomości:może ktos mógłby udzielić mi jakichś informacji?oto dane:- domek 60m2, parterowy, niepodpiwniczony, z 1950 roku- remont w latach 90 (ocieplenie ścian, stropów, podłóg, wymiana okien i drzwi)- elektryczność, wodociąg- działka 95 ar- woj. świętokrzyskie, Dębiany - wieś w okolicach Buska Zdroju, Kazimierzy W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2002 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 A nie możesz ośle napisać tego w temacie, tak by po fakcie wejścia tu okazywało się że g. mnie twój dylemat obchodzi. Rusz że zakutą pałą i ne narażaj innych na stratę czasu. To się staje plagą na forum "pomóżcie", " co myślicie", "dlaczego" - co to za tematy ????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2002 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Anonimowy - trochę kultury. Ja generalnie omijam "bezpłciowe wątki", no chyba że się nudzę, tak jak teraz. Nowi zwykle nie umieją dobrze wykokrzystać Forum, ale się nauczą po paru odwiedzinach. Wątki z nic nie mówiącym tytułem po prostu obumierają. A nikt Cię Anonimowy nie zmusza do czytania całości. Ja sam tego nie robię. Masz problem - zgłaszasz i regularnie czytujesz odpowiedzi. Patrząc na tematy innych wątków decydujesz, czy włączyć się do dyskusji. Możesz też skorzystać z Szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.02.2002 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 W związku z chwilową "czkawką" sieci zostałem wylogowany z wypowiedzi o omijaniu "bezpłciowych wątków". "To mówiłem ja ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andaga 27.02.2002 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 takich "weterynaryjnych" określen to możesz używać w gronie swoich zwierzęcych pzyjaciółjak cie nie interesuje to nie czytaj - a ja nie mam zamiaru tłumaczyć się ze swoich pytań- pewnie nie przyszło ci do "łba" że dla mnie akurat jest to ważne..-to oczywiście do anonima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts