wademekum 16.11.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 C 14 uważany przez muratorowiczów za godny uwagi, rzeczywiście cechuje niezmierna tandeta w zakresie funkcji podstawowych 1. spocznik schodów w spiżarni jest na wysokości 140 cm (pytanie ile się tam zmieści słoików z pysznym dżemem od babci) 2. schody mają 19.6 cm wysokości stopnia jest ich 15 sztuk( która babcia wejdzie tam i z powrotem i nie skończy na oiomie) 3.lub prz założeniu kondygnacjijak podali 265 ze stropem mamy na parter ok 234cm czyli wszyscy wyżsi z rodziny zostaja w bloku na święta gdyż tam mają min 250 cm a ci z klaustrofobią spędzą je(święta) na tarasie. porad udziela architekt marek z grupy ArchitekciElement] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwed 16.11.2004 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 wielkie jol dla wielkiego oka i mozgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 17.11.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Z wylęgarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.11.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 mistrzostwo swiata. logowac sie pod trzema roznymi nickami i dodawac komentarze do swoich postow. wademekum, szwed i skurczpoliczka. gratuluje wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margareta 17.11.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Ciekawe skąd masz taki projekt ?Ja mam w C14:1. wysokość spiżarni pod spocznikiem 180 cm2. wysokość stopni 17,5 cm3. wysokość parteru 250 cm bez stropu (od wykończonej podłogi do sufitu)Ja jestem zadowolona i babcia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 18.11.2004 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 droga Margerito.jesli twierdzisz że spocznik jest na wysokości 180 cm to wyrzucam mój kalkulator z pracowni gdyż ni jak nie chce mi obliczyć 8 stopni X 17.5 cm jako 180. zwariowany kalkulator przeciwstawił się uparcie logice numerologicznej i wciąż i wciąż ukazuje 140cm. co mam zrobić z tym fantem??? ( oczywiście trzymam się schodów na rzucie) tego wspaniałego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 To naganna praktyka. Wademekum i skurczpoliczka - listy wysłane z tego samego numeru IP. Listy, które mają na celu zrobić warażenie zmasowanego ataku na "Muratora". Bardzo nieczysta gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 19.11.2004 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 szanowna Redakcjo. nie rozumiem postawy tak wrogiej dotyczącej mojej osoby. proszę mnie nie posądzać o podszywanie się pod innymi nickami.Wademekum to ja i zmienic się tego nie da??? moje wypowiedzi są zgodne z regulaminem i tematem forum.oceniam projekty pod względem technicznym i funkcjonalnym. pozdrawiam kochaną Redakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skurczpoliczka 19.11.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 #####Pana działania jako Wademekum, szwed i skurczpoliczka są oburzające i łamią regulamin Forum. Prosimy o wyjaśnienia na Forum, co jest powodem tej napaści. @ Redakcja #### To że użytkownik Skurczpoliczka i Wademekum mają takie samo IP latwo się da wyjaśnić. O ile mi wiadomo do jednego lącza z internetem można podpiąć więcej komputerów niż jeden umożliwia to urządzenie zwane rooterem lub switchem. Co do twierdzenia ze Skurczpoliczka, Wademekum i Szwed to ta sama osoba to proszę się zapytać osobę, która taka błyskotliwą myśl poczęła. Ja nie jestem potrójny tylko pojedynczy a nazwy własne takie jak imiona i ksywki zaczyna się kapitałą (duża litera) co jest elementem sawuarwiwru. Widzę, że REDAKCJA nie umie przyznać się, że nie ma racji postaram się wyjaśnić w następnej wiadomości tylko proszę o dopowiedź na pytanie który z punktów regulaminu złamałem ????? Pozdrawiam Skurczpoliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 no coz jako ze ja bylem tą pierwszą osobą, to sie wytlumacze...nawet jesli nie jestescie jedną osobą to przynajmniej jedną "bracią" -akademik? pewnie dobrze mysle, 2 lub 3 osoby doskonale sie znajace i wypowiadajace sie tymi samymi slowami - mowie o poczatku Waszego pobytu na forum. jesli tak jest i rzeczywiscie jest was trojka, pomylka, przepraszam. natomiast co do mojego zdania na Wasze" wejscie", to zdania nie zmieniam.ale o tym juz bylo za duzo tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 21.11.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 To naganna praktyka. Wademekum i skurczpoliczka - listy wysłane z tego samego numeru IP. Listy, które mają na celu zrobić warażenie zmasowanego ataku na "Muratora". Bardzo nieczysta gra... No coz Redakcja jak zwykle odwraca kota ogonem. Padly pewne zarzuty. Moze powinna sie ustosunkowac do nich. Chcialabym wierzyc, ze kupujac Muratora mam gwarancje solidnosci, ze projekty sprawdzil ktos kto ma uprawnienia i umie liczyc. A ten sam numer IP nie jest jednoznaczny z tym samym osobnikiem. I to tez informatycy Sz. Redakcji powinni wiedziec. Moze jacys niedouczeni. Do Roberta - jakie znaczenia ma, ze moze byc to jakas grupa, klika, koledzy? Jesli ktos pisze ladnie i pozytywnie to nie ma znaczenia a jesli negatywnie to juz beee? I nie mysle tu o obronie czy poparciu trzech forumowiczow lecz o zasade wypowiedzi czy proby zaistnienia na forum - nawet takich kontrowersyjnych prob. Nie chce Cie tu atakowac czy rozdmuchiwac tematu, gdy wlasciwie nie ma zadnego problemu, ale moze powinnismy akceptowac innosc pozostalych forumowiczow. Jesli nam sie nie podoba sposob wypowiedzi to mozemy omijac je szerokim lukiem, nie cytowac, ignorowac ww forumowiczow. Problem pojawia sie przy obrazaniu lub wulgaryzmach. W przypadku krytykowanych forumowiczow chodzi o konktretne zarzutty. Jesli beda wulgarni to bana im a nie takie fochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AUTOMIK1 23.11.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Mieszkam w C14 i czuję się w obowiązku ... Spiżarnia 2,40 - nie zauważyłeś , że podloga spiżarni jest niżej niż poziom całego parteru? ( Robotnicy zbrojący płytę też nie zauważyli - dopiero kierownik budowy ich naprostował ). Cyz nie zboiłeś może C14 w Pruszkowie nygusie? 2. Wysokość między podłogą a stopem w projekcie to bodajże 2,50 . 3. Jesli liczysz 15 schodów po 19,5 to wysokosć wychodzi 294. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wademekum 23.11.2004 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 i by było pieknie jesli piętro by było przynajmniej na takiej wysokoci, jak się wyraziłe, nygusie. uwzględniasz strop w swoim projekcie?widzisz go czy może twoi robotnicy nie zauważyli go podczas realizacji tak jak i różnicy poziomów w wyimaginowanej spiżarni? co to masz na mysli mówišc zboiłe? mógłby precyzyjniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.11.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Jaka fajna dyskusja i to jeszcze w "Co w Muratorze" może warto to przenieść do projektów skoro omawiamy c 14 w teorii i praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniamario 18.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 POSZUKUJEMY OSÓB KTÓRE BUDOWAŁY DOM NA PDST PROJEKTU C14 ZWANY "SZEROKI" LUB "DLA WYMAGAJĄCYCH" ODEZWICIE SIĘ PLEASE http://www.projekty.murator.pl/projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniamario 22.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 co myslisz na temat projektu Muratora C14. Zwany "szeroki" lub "dla wymagających" Interesuja nas możliwe zmaiany w tym projekcie i koszty budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniamario 28.10.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ludzie czy ktos go buduje cz komus sie podoba czy tylko my jestesmy jego fanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 29.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gifjak wkleisz link do projektu, to powiem, czy mi się podobahttp://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 01.11.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=97&IdKolekcji=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 01.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Słowo się rzekło.... http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif z kuchni do salonu trzeba lecieć przez hol, idąc z kawą na tacy dla gości drzwi otwierać łokciem albo wołać kogoś do pomocy, siedząc na kanapie tuż za plecami ma się schody, dolna łazienka mikroskopijna.Eskimos szkoda, że wkleiłeś ten link...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts