ESKIMOS 01.11.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Eskimos szkoda, że wkleiłeś ten link...... Chciałaś - masz. z kuchni do salonu trzeba lecieć przez hol, idąc z kawą na tacy dla gości drzwi otwierać łokciem Łokciem skrzydło drzwi na siebie, idąc z kawą na tacy. To by trzeba potrenować, zwłaszcza, że w tym czasie gość może akurat opuszczać WC!. Ale za to jakie sypialnie na poddaszu! Jedna ma nawet ponad 8 m2. O tarasach nie wspomne - są większe od sypialni! Będzie można lepić bałwany na tarasach, a ja je jak widać lubię. A mówiac poważnie - nie bardzo mi sie podoba. Jest wiele ciekawszych i tańszych w tej p.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 15.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Czy buduje ktos C14 SZEROKI ? prosze o jakies informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 19.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jak w praktyce wyglada mieszkanie w C14 szeroki prosze o jakies informacje? zakupilam juz projekt tak,ze budowac go bede ,ale moze jakies rady dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 27.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Też zastanawiamu się nad tym projektem i poszukujemy mieszkających.Jakbyśmy zdobyli coś to prześlemy - i odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 28.06.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja juz kupilam ten projekt ,ale jeszcze nie ruszylismy z budowa bo jestesmy w trakcie zalatwiania kredytu. Znalazlam jeden dom C14 w dzienniku budowy a buduje go Olkalybowa to zobacz. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=648317&highlight=#648317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekra 03.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Dziękuje za podpowiedż. Gdzie budujecie ? Chętnie wymieniłabym się z Wami uwagami. Czekam na zdjęcia szerokiego z Radzymina. Mam pewne wątpliwości i pomysły. Dlaczego wybraliście ten projekt ?Moja kom. 603 79 63 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 07.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Wybralismy go troche dlatego,ze jest w miare ekonomiczny dach jest dosc prosty i podobal mi sie uklad,ze kotlownia jest przy garazu. Wprowadzilismy pare zmian tzn przedluzylismy dach nad balkonem tak zeby snieg na nim nie zalegal, pokoje te z balkonem przedluzylismy o 1metr no i mamy taras z innej strony,ale to juz nie bylo planowane tylko troche z przymusu, chodzi o to ze drzwi na taras mamy z drugiej strony czyli naprzeciwko tych co sa w planie. Jak wybieralismy projekt nie wiedzielismy dokladnie jak pada nam slonce i dlatego musielismy zmienic ten taras. Budujemy w Wegierskiej Gorce woj,slaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anemonka 29.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Wstepnie wybralismy projekt c 14 - szeroki czy ktos z was budowal na jego podstawie albo odrzucic z powodu jakis rażacych niedociagniec?? bede wdzieczna za rady http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=97&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milagros111 08.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Czy buduje ktoś C14 szeroki? szukam informacji o budowie tego domu ponieważ jestem w trakcie budowy tego domu i potrzebuję jakichś informacji i rad. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola szeroki c14 24.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witaj milagros111!pisałaś, że jesteś w trakcie budowy szerokiego c14, czy mogłabyś napisać mi coś o tym projekcie?zastanawiam, się czy go kupić ale potrzebuje szerszej wiedzy na jego temat.dziękuje za jakiekolwiek informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemot 29.10.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Odkopię temat. Chciałbym wybudować dom eg projektu Murator C14 Szeroki. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i wrzucił jakieś zdjęcia z budowy i domu już ukończonego? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts