dżempel 15.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 chciałabym synowi zrobić pokój z tymi malunkami czy ktoś się spotkał z takim zagadnieniem i może się orientuje jak skontaktować się najlepiej z takimi gościami i ile może kosztować ściana pomalowana przez nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 15.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A ile syn ma lat , a nie może chociaż raz zrobić czegoś takiego we własnym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 15.04.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ma 13 lat -pewnie pod okiem tego gościa niech cos tam bazgrnie, ale ja widziałam takie graffiti-obrazy i coś takiego extra chodzi mi po głowie (jakiś tir z naczepą na drugiej ścianie albo jakaś dżaga (ubrana) na motorze .On czegoś takiego nie zrobi napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.04.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ma 13 lat -pewnie pod okiem tego gościa niech cos tam bazgrnie, ale ja widziałam takie graffiti-obrazy i coś takiego extra chodzi mi po głowie (jakiś tir z naczepą na drugiej ścianie albo jakaś dżaga (ubrana) na motorze .On czegoś takiego nie zrobi napewno A Twój 13-letni syn chce dżagę na motorze? Popytaj "blokersów" oni są zdolni, jeśli chodzi o malunki ścienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.04.2007 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Jak byłem piękny i młody i jeszcze włosy mi rosły, to miałem w akademiku malowanie (tapetowanie). Zapowiedziane. Była impreza i graffiti na ścianach (za zgodą kierowniczki). Luuudzie! Ekipa mój pokój 3 dni tapetowała! Stali z tapetą w łapie i czytali se ściany! Inne pokoje to po 4 godziny na gotowo robili! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symfonia 16.04.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://malowaniegraffiti.itsdesign.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts