nidziowa 15.04.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Posadziłam wczoraj na działce dwie forsycje, maja po jakies 60cm. Proszę mi powiedzieć czy potzrebują one jakiś szczególnych warunków do zycia. NAdmienię , ze rosna od strony południowej. Jestesmy w trakcie budowy i najprawdopodobniej bede musiała je za niedługo pzresadzic ( musimy nawieżć b. duzo ziemi na całą działke.). Czy to nie zaszkodzi forsycjom. ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 15.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie wymaga żadnych szczególnych warunków siedliskowych ani pielęgnacyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 U mnie rosną nawet pod orzechem. Mutanty jakieś czy co? Zaznaczam, że nie ja je tam sadziłam. Nawet chcę je przesadzić w inne miejsce, ale nie wiem, kiedy to zrobić: wiosną czy jesienią? Może ktoś mi doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 15.04.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie ma to większego znaczenia ale ja bym przesadzał jesienią, jeżeli już konieczne trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daimen 15.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ja swoja przesadzałem na wiosne ale po kwitnieniu jak juz liscie byly normalne i rośnie dobrze ale szczerze zycze powodzenia z pzesadzaniem moja miała koło 1,80metra i nie za bardzo chciała wyjść z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts