Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

łAZIENKA 12 M2

aneczeleczka

Recommended Posts

Bardzo proszę o jak najpilniejsze wypowiedzi:

Łazienka na poddaszu użytkowym, 12 m 2. Brygada przychodzi po godzinach na jakieś 3 godziny dziennie. Chcą jakieś 2100 za: wylewkę podłogi na przygotowane ogrzewanie podłogowe, położenie w łazience gips kartonu, zrobienie sufitów podwieszanych, położenie gładzi, terakoty, glazury, oglazurowanie wanny 150 na 150 symetrycznej, wpuszczenie umywalki w blat wiszący który sami robią, zrobienie światełek 3 w suficie, podłączenie kibelka, zrobienie wentylacji + elementy dekoracyjne czyli schodek do wanny i kolumny.

Dużo? Radzcie jak najszybciej proszę!!

• 4 weeks później...

witaj,

A możesz mi odac telefon do tej ekipy? Bo moja za takie oto prace w łazience 3,7 m kw policzyła sobie 1000 zł!!!!! za samą robociznę. W Warszawie.

Otóż: 3,7 m kw łazienki, 1000 zł robocizna:

- demontaż wanny obecnej z zabudową - 150 zł

- skucie płytek odlogowych (raptem teraz jakies 2 metry kw) - 120 zł

- wylewka samopoziomująca - 80 zł

- montaż siatki tynkarskiej (sufit i i mały kawałek ścian) - 150 zł

- montaż wanny prostokatenj 180 x 80 wraz z zabudową (dodam, że nie trzeba żadnych podłączeń, wszystko jest) - 250 zł.

- położenie terakoty, 3,7 m kw - 250 zł.

Chętnie zlecę tą pracę innej ekipie, bo za coś takiego już im podziękowałam. Dokładam do zrobienia jeszcze ok. 10 m kw. terakoty w piwnicy i rusztowanie z siatką ogrodową na balkonie. Czekam na propozycje. Acha, tą siatkę tynkarską na ścianie już położyli.