DPS 06.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry! Ja chciałam powiedzieć, że jak do mnie nikt (czytaj Gosia i Jurek) nie wstąpi, to ja III wojnę światową wywołam. Wszyscy gdzieś jadą, spotykają się, a ja co - patyk od kaszanki? W drodze powrotnej nie widzę inaczej jak przez lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry! Ja chciałam powiedzieć, że jak do mnie nikt (czytaj Gosia i Jurek) nie wstąpi, to ja III wojnę światową wywołam. Wszyscy gdzieś jadą, spotykają się, a ja co - patyk od kaszanki? W drodze powrotnej nie widzę inaczej jak przez lubuskie. P.S. Bo nie zajadę w sierpniu, jak do Gdyni będziemy dziecko na rejs zawozić pod żagle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusja95 06.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mam pytanie >a wy ten dworek macie na wsi czy w jakims miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczór Gosia wymyśliłaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.05.2009 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry! Ja chciałam powiedzieć, że jak do mnie nikt (czytaj Gosia i Jurek) nie wstąpi, to ja III wojnę światową wywołam. Wszyscy gdzieś jadą, spotykają się, a ja co - patyk od kaszanki? W drodze powrotnej nie widzę inaczej jak przez lubuskie. P.S. Bo nie zajadę w sierpniu, jak do Gdyni będziemy dziecko na rejs zawozić pod żagle. A kto przejeżdzał obok nas i to parę kilometrów i nawet na kawę czasu żal było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.05.2009 02:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mam pytanie >a wy ten dworek macie na wsi czy w jakims miescie? Witam. Wieś, samochodem 30 minut od Torunia http://foto2.m.onet.pl/_m/5311292d8b61cf6425a4cd1fb9481596,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry! Ja chciałam powiedzieć, że jak do mnie nikt (czytaj Gosia i Jurek) nie wstąpi, to ja III wojnę światową wywołam. Wszyscy gdzieś jadą, spotykają się, a ja co - patyk od kaszanki? W drodze powrotnej nie widzę inaczej jak przez lubuskie. P.S. Bo nie zajadę w sierpniu, jak do Gdyni będziemy dziecko na rejs zawozić pod żagle. A kto przejeżdzał obok nas i to parę kilometrów i nawet na kawę czasu żal było O żesz... Pogrubienie - to insynuacja podła jest. Słowo to nalezy zamienić na słowo "nie" i wtedy będzie odzwierciedlony faktyczny stan rzeczy. A do Gdyni i tak jadę i będzie mi po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale ładna ta wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień dobry An-budki czy Wy to nie moglibyście się jakoś regularnie objawaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Zaczynam podejrzewać najgorsze ... An-Budki już nas nie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zaczynam podejrzewać najgorsze ... An-Budki już nas nie love love, love nasiałam różnych i posadziłam to od rana nic tylko latam i podlewam uffff a i jeszcze różne inne zajęcia baaaaaardzo absorbujące i jeszcze dziecko, koty , pies......... no nie nadążam doba za mało godzin ma oby do wakacji http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg http://grumko.blox.pl/resource/kawa_po_grecku.jpg http://grumko.blox.pl/resource/birchermuesli.jpg http://gotowaniecieszy.blox.pl/resource/rabarbarowe_2.jpg ciacho i kawkę zostawiam i dobrego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kawa-plujka moja Resztę możecie konsumowac! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A bierz sobie tę plujkę. Ja to nie wiem, czy przychodzic do nich, ony do nas nie chodzom. Pewnie wcale nas nie kcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A bierz sobie tę plujkę. Ja to nie wiem, czy przychodzic do nich, ony do nas nie chodzom. Pewnie wcale nas nie kcom. no i weź człowieku wytłumacz się kto to czyta no łaże i czytam co tam u WAS ale pisać nie mam co lecem dobry wieczór popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór Gosia no ja Cię rozumieć co nie zmienia że mogłabyś wykroić pół gadzinki dziennie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór Gosia no ja Cię rozumieć co nie zmienia że mogłabyś wykroić pół gadzinki dziennie dla nas taaaa godzinkę dziennie to ja czytam a pisać to już d...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 To my zaczniemy wolno pisać, skoro Ty wolno czytasz... Ejjjj Tyyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ty weź Gocha nie ściemniaj jakbyś wystukała tylko jedno słowo "przeczytałam" to łapki by Cię nie zaboleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Czy An-Bud, wie ma się roli w "Uroczysku" nauczyć ... berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts