Gosia-Anbudowa 17.06.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 o kurcze to ja już nie wiem czy się nie przepisać na piwną listę Pewnie że zapisać - lodówka zawsze większa niż czajnik ale w piwnicy lodówki niet tam zimą i latem 13 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Więc lodówka zbędna, za zimne też nanic bo gardło wysiada, zwłaszcza jakbyśmy śpiewać zaczęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja się staram powstrzymać od śpiewania wiecie, gardło, te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kawa plujka - tak, ale nie wzmocniona!! Dardurdko - to co Ty pijesz to ja w życiu kawą nie nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.06.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A dla mnie to właśnie ulubiona codzienna KAWUSIA Brazuniu, jakbym plujkę wypiła to by mi serducho stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Helloł! To ja się dopiszę z moją miksturą , trudno do nazwania kawą przez niektórych Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście To ja z tej samej partii jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No w końcu ktoś mnie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No w końcu ktoś mnie rozumie Moja bratowa też by Cię zrozumiała Ale ja jej nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No w końcu ktoś mnie rozumie Moja bratowa też by Cię zrozumiała Ale ja jej nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry wieczór to ja chcę z ekspresu z ubitym mleczkiem i bitą śmietanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 może moich gości wypytać co pijają listę zrobić czy co no dobra oto lista: BRAZA - czarna plujka OK - czarna mocna ( nie plujka ) dardurdka - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście wiolasz - każda oby z mlekiem proszę o dopisywanie się do listy i słodkości bądź inne dopisywać w realu gotować nie znoszę dopisane boszszsz dlaczego nikt nie dopisuje siem do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 LISTA: BRAZA - czarna plujka ( nie wzmocniona ) OK - czarna mocna ( nie plujka ) dardurdka - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście wiolasz - każda oby z mlekiem DPS - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście Wuśka - z ekspresu z ubitym mleczkiem i bitą śmietanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 LISTA: BRAZA - czarna plujka OK - czarna mocna ( nie plujka ) dardurdka - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście wiolasz - każda oby z mlekiem DPS - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście Wuśka - z ekspresu z ubitym mleczkiem i bitą śmietanką Gosia-Anbudowa - ????? Boszsz, dlaczego nikt siem sam nie dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no ba o siebie to na końcu zadbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 LISTA: BRAZA - czarna plujka OK - czarna mocna ( nie plujka ) dardurdka - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście wiolasz - każda oby z mlekiem DPS - Kilka ziarek nescafe, pół kubka wody, drugie pół mleka i tona cukru oczywiście Wuśka - z ekspresu z ubitym mleczkiem i bitą śmietanką Gosia-Anbudowa - rozpuszczałka z mlekiem, z braku laku każda inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 no teraz to mojny będzie myślał, że ja jednak posłuszna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze możesz zwalić na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ooooo i to jest dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts