Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale to są m3 ziemi, troszkę dużo, tym bardziej ze jak piszesz masz tego sporo do zrobienia, a po swojemu to i koparkowemu wytłumaczysz ale ja chitra jestem a koparkowy to jak za zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no tak ale ten czas co stracisz na ciężką fizyczną pracę możesz zaoszczędzić na czymś innym , lżejszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no tak ale ten czas co stracisz na ciężką fizyczną pracę możesz zaoszczędzić na czymś innym , lżejszej pracy ale może ciut schudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Gosia nie bądź chitra bo leki na kręgosłup i rehabilitacja znacznie więcej kosztuja niż ta stówka czy dwie co koparkowemu dasz a staniesz gościowi nad głową i paluchem bedziesz pokazywac co i gdzie ja biorę środkową kawkę u siebie wprawdzie już wypiłam ale co tam tu też mogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Gosia nie bądź chitra bo leki na kręgosłup i rehabilitacja znacznie więcej kosztuja niż ta stówka czy dwie co koparkowemu dasz a staniesz gościowi nad głową i paluchem bedziesz pokazywac co i gdzie ja biorę środkową kawkę u siebie wprawdzie już wypiłam ale co tam tu też mogiem a na zdrowie kawa znaczy się no doooobra leje to moż jakiego poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a ja po tej kawce ciut zaczepny , wu ma rację , a z czego ty chces schudnąć????? najwyzej zbijemy przy następnym spotkaniu - oczywiście w tańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 a ja po tej kawce ciut zaczepny , wu ma rację , a z czego ty chces schudnąć????? najwyzej zbijemy przy następnym spotkaniu - oczywiście w tańcu acha i tchu mi znowu zbraknie z braku kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooo ludzie jak ja tu bedem codziennie przychodził to znowu będę musiał kupować sobie buty wsuwane a nie sznurowane No i dzien dopry bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooo ludzie jak ja tu bedem codziennie przychodził to znowu będę musiał kupować sobie buty wsuwane a nie sznurowane No i dzien dopry bardzo!!! laczki zakupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooo ludzie jak ja tu bedem codziennie przychodził to znowu będę musiał kupować sobie buty wsuwane a nie sznurowane No i dzien dopry bardzo!!! laczki zakupimy A jak dostanę miażdżycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 mówię Ci Latawcu jak już co najmniej 2 osoby mówią to samo znaczy prawda być musi bierz koparę najlepiej gadaj z gościem w bluzeczce z dekolcikiem jak on w kabinie będzie siedział jakoś ceny niższe sie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooo ludzie jak ja tu bedem codziennie przychodził to znowu będę musiał kupować sobie buty wsuwane a nie sznurowane No i dzien dopry bardzo!!! laczki zakupimy A jak dostanę miażdżycy na siłownie pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 mówię Ci Latawcu jak już co najmniej 2 osoby mówią to samo znaczy prawda być musi bierz koparę najlepiej gadaj z gościem w bluzeczce z dekolcikiem jak on w kabinie będzie siedział jakoś ceny niższe sie robią Wusia no ja Cię proszeeeeee na mojej wsi koparkowy na każdym winklu stoi i czeka na skinienie ojjjjj no dopra poszukam podobne we wsi obok jakieś koparkowe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 łooo ludzie jak ja tu bedem codziennie przychodził to znowu będę musiał kupować sobie buty wsuwane a nie sznurowane No i dzien dopry bardzo!!! laczki zakupimy A jak dostanę miażdżycy na siłownie pójdziesz aaaa kto mnie tam zaciągnie Ceny spadają spadają sam to widzę u siebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 taaaa ino gdzie te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 taaaa ino gdzie te ceny Powiem tak tydzień temu pytałem o cegłę ,była 30gr droższa na sztuce niż wtym tygodniu .W tym samym składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Hejka! za ciasto dziękuje, bo też musze schudnąc ,ale kawka wyjątkowo(bo jestem herbaciara) siem częstujem Gosiu-ja też ta co wszystko siama, by chciała zrobić i niestety u Nas zmian cen na - nie zaobserwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 taaaa ino gdzie te ceny Powiem tak tydzień temu pytałem o cegłę ,była 30gr droższa na sztuce niż wtym tygodniu .W tym samym składzie no to chyba po koparkowego do Was podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Gosia - pytaj negocjuj, zstanawiaj się i jeszce raz pytaj , oni też szukają pracy i zarobku :):).. hm, nie kupuj kapci niech w skarpetkach froteruja podłogi , jo tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hm, nie kupuj kapci niech w skarpetkach froteruja podłogi , jo tyż kapcie to kapcie można na bosaka śmigać ale co zrobisz jak Ci 5zł na ziemię upadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts