DarioAS 24.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jurku, Gosiu.. Życzę Wam wszystkiego najsłodszego..., spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia no i kasy na wszystkie zachcianki i nie tylko Sto lat, sto lat http://3.bp.blogspot.com/_hzW5esbjtjM/S5jwpuWG7SI/AAAAAAAAIDI/my8TGA4_XZY/s400/friesiak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henter2 02.05.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Widzę że ja bym się Tobie przydał trzeba zrobić dach a inny nie pasuje tylko łupek i może trochę zdobionych tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Anbudy, heeeeloooooouuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Co jest z Wami? Gdzie kawa, ciacho? Gosia, miotłę Ci wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.05.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Im mniej zaglądamy do kompa tym więcej zrobione jest w ruince a ile roboty na działce zielsko tylko samo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.05.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Widzę że ja bym się Tobie przydał trzeba zrobić dach a inny nie pasuje tylko łupek i może trochę zdobionych tynków W okolicy panuje dachówka i pierwotnie ruinka była nią kryta zdobienia dworkowe to raczej proste bonie, a te zrobię starymi metodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 24.05.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Gosia pojechała dziś za Płock po siostrę, kilometr od niej przerwało wał, po 20 minutach mieli w domku po kolana wody. Ewakuowali ją z czterema dzieciakami śmigłowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100527/GRUDZIADZ02/249254771 to moi bliscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 06.07.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hej An- bud ,od jakiegoś czasu przeglądam forum i trafiłam na Waszą ruinkę - bardzooo nam się podoba:wave: My również zmagamy się z podobnym remontem naszej Wichury,tylko trochę mniejszej i też wszystkie prace spoczęły na naszych barkach , a raczej dłoniach. Będę podglądać i powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusja95 26.07.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hej ) jak tam?? czy są nowe fotki?? bo myślę, że prace tego lata napewno nie utknęły, a chętnie bym chciała obejrzeć postępy i myślę, że inni też;pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.08.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Staneło w miejscu, tylko troszkę teren wyładniał, może jesienią wezmę się za elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 An-bud, masz wspaniały dworek! Cudo!Wiem, że jeszcze dużo pracy trzeba włożyc, aby osiągnąc oczekiwany efekt.Trzymam kciuki za pomyślny i szybki koniec remontu. Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.08.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nasza ruinka na głowie i jeszcze kończę inną ... Odnowiłem Lolka Babci domek mały, domek mały muszę zgrać tylko zdjęcia z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.08.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 An-bud, masz wspaniały dworek! Cudo! Wiem, że jeszcze dużo pracy trzeba włożyc, aby osiągnąc oczekiwany efekt. Trzymam kciuki za pomyślny i szybki koniec remontu. Pozdrawiam, Joanna Może dokończy ktoś inny, znaczy nowy właściciel, mam czasem dość tak wielkiego domu, przed kupnem ruinki chciałem stawiać domek około 80m2,( mam dopracowany ekstra projekt ) Kasa za ruinkę by starczyła na otworzenie produkcji takich domków i na własny pokazowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hop, hop.......pozdrowienia z Grudziądza co tam u Was nowego słychac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.09.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hop, hop.......pozdrowienia z Grudziądza co tam u Was nowego słychac??? Dziękujemy. A jak z wizytacją ? Daleko macie na kawę U nas zmieniło się troszkę, doszedłem do wniosku że zbliża się do widocznego końca remontu, znaczy się jakiś rok roboczego urlopu i bym się nudził Więc szukam nowego wyzwania Mam zamiar stawiać domek około 100m2 + garaż i pom. gosp. około 50m2 prawie samowystarczalny, aby było to trudniejsze ma wyjść w kosztach o 50% mniejszych od dzisiejszych domów pasywnych, mam go już prawie opracowany technicznie i konstrukcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 07.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Czyli dworek poszedl w odstawke? A ja tak po cichutku sledzilam Wasz remoncik .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.09.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Czyli dworek poszedl w odstawke? A ja tak po cichutku sledzilam Wasz remoncik .... Nie, prawie się kończy, tylko trzeba na zdjęcia czas znaleźć, ganek jeszcze wygląda jak po przejściu tornada (częściowo rozebrany) nowe wyzwanie potrzebuje czasu na przygotowanie, papiery, działka czeka na uzbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dziękujemy. A jak z wizytacją ? Daleko macie na kawę U nas zmieniło się troszkę, doszedłem do wniosku że zbliża się do widocznego końca remontu, znaczy się jakiś rok roboczego urlopu i bym się nudził Więc szukam nowego wyzwania Mam zamiar stawiać domek około 100m2 + garaż i pom. gosp. około 50m2 prawie samowystarczalny, aby było to trudniejsze ma wyjść w kosztach o 50% mniejszych od dzisiejszych domów pasywnych, mam go już prawie opracowany technicznie i konstrukcyjnie Wizytacje Wam zrobimy, zrobimy :) .......tylko przez tą cholerną budowe człowiek na nic czasu nie ma:( i mąz nie chce się od roboty oderwać teraz u nas akcja dach i podłogi.... ale jak tylko będzie troche luźniejszy to wpadniemy z wizytką pozdrawienia dla WAS!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 (edytowane) Edytowane 3 Października 2010 przez an-bud uczę się wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts