Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ DWOREK?

an-bud

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowny Jerzy An-Budzie, czy ja mogę prosić o przybliżenie problemu pólko-belki?? Bo ja nie bardzo qurna wiem, jak ta półka ma wyglądać? Czy ona ma przeiegać przez pochłaniacz nad górnymi szafkami??? No taka niekumata jestem, aż mi wstyd :oops:

Salon się zrobił, jak mnie program nie wykończy, to niedługo wkleję :D

Zaraz coś napiszę tylko jak szczękę znajdę, bo gdzieś walnęła w podłogę....

Braza - Ty normalnie cuda wyczyniasz w tym programie. Ja pomijam kwestię talentu, bo o tym juz tu wiele osób pisało. Ale mnie chodzi o znajomość programu, o warsztat. REWELACJA>

Ja kiedyś próbowałam zrobić swoją kuchnię, ale wyszło to pożal się Boże przy tym co tu widzę.

Gosia - piękny będzie salon. Duży, przestronny, na pewno bardzo wygodny. Jak się widzi te wizualki, to aż się człowiek rwie by na żywo pomacać... :wink:

Cześć i czołem :D

Nituś, no ja bardzo dziękuję :D :oops: A co do programu ... ma on swoje ograniczenia i to duże. Bardzo mała oferta mebli w Bibliotece, brakuje mnóstwa fajnych i ciekawych, choćby z oferty BRW czy Voxa i tego nie da się przeskoczyć. Za to nawet przy niewielkiej ofercie np. lamp czy tkanin można sobie poradzić, tworząc własną bibliotekę, ale zajmuje to sporo czasu. Nie chwaląc się ów kredens właśnie sama zrobiłam, i chociaż wygląda w sumie żałożnie, to jednak już coś :D

An-Budki, Wy się wypodzcie, co zmienić!!!!!

:D Wpadliśmy do domu na chwilkę tzn. Gosia pojechała dalej, a ja z Lolkiem na włościach zostałem, rzuciła okiem i tak jej pierwsze wrażenie - troszkę nowocześnie, może musi się trochę oswoić :wink: Wyciągnełem ją w teren pokazać wiatrak do przeniesienia :wink: i przy oględzinach staneła na gwożdziu :( mi się podoba, ale Gosia podeszła do tego wiatraczka bardzo krytycznie :evil: (cztery kondygnacje po 36m2= dziwny domek :lol: ) Dobra, wracając do tematu, trzeba się z tą wesją przespać i oswoić :wink: jak dla mnie troszkę dużo mebli, a telewizor miał być za obrazkiem :lol: hmm a co Ty na przeniesienie jednej kanapy w miejsce telewizora, i tą telewizornie tzn. obrazek nad tym bufetem. Aby było troszkę "lużniej" biblioteczkę bym eksmitował do gabinetu ( pokój w prawo z przedpokoju głównego) na parterze jest ponad 200m2, i zastanawiamy się nad zrobieniem "kawalerki" dla Lolka na piętrze ( by starym nie przeszkadzał jak dziewczyny zacznie przyprowadzać :wink: :lol: ) aaaaa i kanapka troszkę większa (ja prawie dwa metry potrzebuję :wink: )

Z tą pólką w kuchni, myślałem aby ją jakby podwiesić, może być w tym samym miejscu, ale przy podwieszeniu jest miejsce na jakieś zielsko, nazbierałem też kilka starych młynków, lampy naftowe, itp. jest też kilka starych zegarów do powieszenia :wink:

Gosia przyjedzie po 22 to chyba coś napisze :D

a i myślałem ten stary piec tzn. kominek tylko umyć, skleić popękane kafle i składać w tym samym kolorze co jest .

Nowocześnie to i będzie, bo program ma bardzo ograniczona ofertę mebli w bibliotece, trudno. Nie przeskoczę tego. TV przenieść na ścianę kuchenną??? Za dużo mebli???? Toż tam stoi 6 niedużych komódek a pokój ma 35m2!!! Ale dobra, pozbędziemy się zawalidróg :D

Te regały to ja mogę przenieść, ale czy ja czegoś nie wiem??? To gabinet też zrobić????

Chciałam zrobić taki kącik do czytania właśnie przy piecu, z lekka odosobniony. Ja o takim miejscu w salonie w każdym razie marzę.... Zrobię niższe trochę te regaliki, okey. O kolorach rozumiem z Gosią gadać, tak???

A takiego pieca to ja nie zrobię, nie ma szans.... musisz sobie wyobrazić, że tam jest!

Spróbuje pokombinować z tą półką w kuchni...

To nara :D

Nowocześnie to i będzie, bo program ma bardzo ograniczona ofertę mebli w bibliotece, trudno. Nie przeskoczę tego. TV przenieść na ścianę kuchenną??? Za dużo mebli???? Toż tam stoi 6 niedużych komódek a pokój ma 35m2!!! Ale dobra, pozbędziemy się zawalidróg :D

Te regały to ja mogę przenieść, ale czy ja czegoś nie wiem??? To gabinet też zrobić????

Chciałam zrobić taki kącik do czytania właśnie przy piecu, z lekka odosobniony. Ja o takim miejscu w salonie w każdym razie marzę.... Zrobię niższe trochę te regaliki, okey. O kolorach rozumiem z Gosią gadać, tak???

A takiego pieca to ja nie zrobię, nie ma szans.... musisz sobie wyobrazić, że tam jest!

Spróbuje pokombinować z tą półką w kuchni...

To nara :D

:D :D :D jest super :D :D :D aż chce mi się teraz szybko to zrobić, to tylko dwa pokoiki :-? książkę można przynieść :wink: a by było miejsce na drugi fotel, może być wojna o jeden fotel przy kominku :lol:

An-Budku męska części, z salonu można zrobić wgląd na kuchnię i odwrotnie, można zrobić cały domek też ale to od cholery roboty i nie wiadomo, czy gdzieś się nie walnę. Poza tym są schody, a PRO100 ma takowe tylko jedne - proste. Porobimy osobne pomieszczenia albo tyle, ile da się w rozsądny sposób pomieścić na jednym planie.

o raaaaaany Brazula!!

ledwo dwa dni mnie niet a moja chopa zamęcza CIEBIE na .... :oops: :oops:

powiedziałam co ma pisać :roll: :lol: :lol: ale i tak nabazgrał co chciał :o :-?

PODOBA MNIE SIEEEE!!!!! nawet paski, które na poczatku wprawiły mnie w lekką konsternację ( bo o nich nie myslałam wcale :lol: ) podobają NAM się :lol:

co prawda nie widzę zieleni :roll: ale może, bo ja ślepunek jezdem :lol:

a powaznie to kolorki są świetne. Zupełnie nie wiem jak opisać kolorki, które lubię :oops: Jurek mówi, że mahoń ale kupił mi już 3 farby mahoniowe i każda inna :-? no cóż...lubie takie ciepłe kolorki drewna z lekkim odcieniem rudego :roll: no i nie wiem jak to dalej opisać :roll:

a ten Jego chol....ny telewizor to on chce po lewej stronie tam gdzie stoi mój bufecik :evil: no dobra nad nim :roll:

chmmm .... :oops: a prosiłaś tylko o łazienki bo kuchnie Ci się znudziły :roll: :oops: :oops:

dawaj ten nr na priwa bo ja spać spokojnie nie mogeeee!!!

BUZIAKI :D ufff