braza 25.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 An-Budkowa, też Cię kocham Niczego nie trzeba poprawiać Nie dałam typowo narożnej wanny, bo one mi się jakieś takie pretensjonalne wydają, chociaż bywa, że nie ma innego wyjścia. Ta asymetryczna jakoś mi tak bardziej psuje. I sedesik ... no nie leżał mi tuż obok szafy... Miłęgo dzionka. Zaraz spisze te materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 cze Brazunia nooo ja nie zawsze jezdem marudna a co poprawiać jak jest ok no i z tym wc i wanną oczywista masz racje hmmmm..kto ma racje stawia kolacje?? no nieeee my stawiamy kolacje a tak właściwie to to juz koniec? juz nie będę Cię dręczyć? to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Oj, Gosia, już Wam zazdroszczę tego dworku... Kiedy ja do Was przyjadę, kurna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 A mnie się szalenie podoba petent z kabiną prysznicową. Szkło + drewno. NIe wpadłam na to :) Brazunia - dzięki za inspirację :) Gosia -będziesz miała piękną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ... no nieeee my stawiamy kolacje Rzekłaś a tak właściwie to to juz koniec? juz nie będę Cię dręczyć? to już? No co Ty, taż dworek spory macie!!! Nefercia - zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Oj, Gosia, już Wam zazdroszczę tego dworku... Kiedy ja do Was przyjadę, kurna... kochana, Ty się nie martw zanim to ukończymy to milion razy będziemy Cię gościć i innych mam nadzieję a kiedy masz najbliższe szkolenie w okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 A mnie się szalenie podoba petent z kabiną prysznicową. Szkło + drewno. NIe wpadłam na to :) Brazunia - dzięki za inspirację :) Gosia -będziesz miała piękną łazienkę witam Neferko w naszych progach Braza jest wielka nieee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 ... no nieeee my stawiamy kolacje Rzekłaś a tak właściwie to to juz koniec? juz nie będę Cię dręczyć? to już? No co Ty, taż dworek spory macie!!! o boszszszsz!! BRAZA my siem nie wypłacimyyyyy jedna kolacja to za mało, przyjeżdżajcie na kolacje, śniadania, obiady hmmm..gotowanie nie jest moją mocną stroną ale postaram siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 To ja Ci trochę pomogę z tym gotowaniem, chociaż Pascal nie jestem Ja to bym chciała te Wasze wnętrza na bloga swojego wrzucić, co Ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.10.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dzień doberek to kiedy będziesz pomagać w gotowaniu??? Brazulko, jesteś twórcą i w związku z powyższym możesz swoje projekty umieszczać gdzie chcesz ale obiecaj, że pomyślisz o zajęciu się tym na POWAŻNIE, no wiesz o co chodzi buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A ja już chciałam pytać, czy Wy tu jeszcze bywacie Na gotowanie to nie wiem, pewnie bliżej wiosny... Czy mogę obiecać??? Nie mam pojęcia, jak nie wypali z siedliskiem to pomyślę. P.S. Coś męska część o jakimś gabinecie wspominała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Heeejjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzien dobry państwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wieczór no były problemy z netem panowie od niedzieli szukali jakiegoś uszkodzenia i znależli nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A ja już chciałam pytać, czy Wy tu jeszcze bywacie Na gotowanie to nie wiem, pewnie bliżej wiosny... Czy mogę obiecać??? Nie mam pojęcia, jak nie wypali z siedliskiem to pomyślę. P.S. Coś męska część o jakimś gabinecie wspominała .... noooo przypominam, że zapisałam się na latanie na mietle z Depesią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.10.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzien dobry państwu... dobry wieczór szanownej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Się przywitam!!! An-Budkowa, Ty sobie poczytaj u mnie powieść, na podstawie któej będzie scenariusz, no mówię Ci .... warto!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.10.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Hejka i pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Się przywitam!!! An-Budkowa, Ty sobie poczytaj u mnie powieść, na podstawie któej będzie scenariusz, no mówię Ci .... warto!!!!! byłam ...czytałam.....potwierdzam.... hejka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 http://mystiquelounge.my.funpic.de/smiles_neu/kuss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts