an-bud 07.11.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 eee nocnie witam gości nooo pooojechałam na klocku Olka i siad na d..pe zrobiłam pewnikiem znowu naderwałam czy jak to tam się nazywa jakieś ścięgno albo żyłe w maju ganiałam po trawce i łuuuup noga wykręcona czy coś tam ból jak cho..ra a po przeswietleniu lekarz powiedział, że nic mi nie jest i wysłał do domu "bo to tylko jakieś skręcenie"??? no i teraz jest to samo do najbliższego PANA DOCHTORA nie pojade a gdzieś dalej to dopiero jutro jak by bolało bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Na skypie gadałam, więc się nie dozywałam. Uważaj na tę nogę!!!! Spokojnej nocy An-Budkowa, a Wy macie skyp'a??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.11.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Na skypie gadałam, więc się nie dozywałam. Uważaj na tę nogę!!!! Spokojnej nocy An-Budkowa, a Wy macie skyp'a??? Dzień doberek no macie Brazulka byłam w Twoich komentach i relacje zdałam pojechaliśmy dziś z Jurkiem i... Trzymamy kciuki za niedzielne oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Czyatała!!! Spadam zaraz się szykować do księżniczki, ale jeszcze szybko na priva wyślę namiar na skyp'a. Wieczorem może pogadamy, bo ja też klikającego gadania nie lubię!!! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dobry wieczór an-budku jak Twoja nóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dobry wieczorek Jak noga???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.11.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dzień doberek noge czymam na kanapie wczoraj przyjechały moje psipsiaciółki i zaopiekowały siem mną i całą resztą ale niestety na fm czasu brak papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 dobry wieczór jak dojdziesz do siebie to i na forum wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzień dobry. Gosia, ja Ciebie proszę, idź zrób prześwietlenie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dzień dobry no wlaśnie nie ma co żartować trzeba noge do lekarza zaniesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.11.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dobry wieczorek tak jak myślałam to "tylko" zwichnięcie lekarz kazał przez kilka dni "oszczędzać" nogę w weekend mieliśmy gości i nie było czasu na siedzenie przy kompiku Depesiu, w środę idę na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no tylko żebyś tę nogę rzeczywiście oszczędzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.11.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 no tylko żebyś tę nogę rzeczywiście oszczędzała siem bedem śłuchała papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 no tylko żebyś tę nogę rzeczywiście oszczędzała siem bedem śłuchała papatki no no... bo ja miałam skręconą i jak zaczęłam zbyt szybko na niej hasać, to skręciłam ją jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.11.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień doberk no wiem Nitusiu pół roku temu za szybko zaczełam latać miłego dnia wszystkim gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień dobry grzeczny an-budek nie ma co szaleć bo jedno drugie trzecie niedoleczone skręcenie i staw się zdeformuje i potem to już będzie non stop latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dobry wieczorek tak jak myślałam to "tylko" zwichnięcie lekarz kazał przez kilka dni "oszczędzać" nogę w weekend mieliśmy gości i nie było czasu na siedzenie przy kompiku Depesiu, w środę idę na pocztę Aha. I w ramach "oszczędzania" nogi idziesz na pocztę? Nie mozna to poprosić któregos z facetów, coby wysłali, a samej na doopce przysiąść trochę? No nie mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Tak sobie przylazłam powiedzieć, że sypialnia się rodzi ... powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dzień dobry kto ma blisko coby an-budkowi płci żeńskiej klapsiora wlepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts