braza 25.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ducha by trza wsywatać, głupoty by Mu z głowy wyleciały... Cześc i czołem An-Bud dalej udaje???? ja tam do swatania to nie teges no nie wychodzi mi cześc wszystkim anoo siedzi przy kompiku Noooo .... a dworek sam se rośnie ... oj chopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 .... a "naprawiać" to "ustrojstwo" kiiiiiilka lat ... Witajcie... piszę do obojga, żeby nie było .... Myślę, że gdybyś Ty lub Jurek ...... Myślę, że gdybyś Ty lub Gosia ...... ( dwie wersje bo nie wiem kto czyta ... ) ... opisał(a) bardziej zdjęcia na onecie to byłoby mi lepiej się do nich odnieść .... a tak po swojemu napiszę ... ..."Ustrojstwo ma odlotowy klimat... no a "przystawka zimowa" do "ustrojstwa" to coś co chcielibyśmy zrobić u nas. A tak przy okazji to moja Żonka właśnie coś takiego chciała kupić , dworek znaczy (no może 3 razy mniejszy .. ale tego rodzaju fajową starą chacjendą) ... no a ja znalazłem fabrykę ... no i tak zostało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n025.gif Proszę mnie z nikim nie swatać jak na razie dojrzejem sem poszukom..chociaż coś tam niby jest w zanadrzu..Dobry wieczer.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 http://www.cosgan.de/images/midi/boese/n025.gif Proszę mnie z nikim nie swatać jak na razie dojrzejem sem poszukom..chociaż coś tam niby jest w zanadrzu..Dobry wieczer.. To sięgnij do tego zanadrza, bo głupty się Ciebie czymaja Jest tu ktoś tak w ogóle???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jak przyjdzie pora se siegnem..ot cio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jak przyjdzie pora se siegnem..ot cio.. I pewnie masz rację ... jak narazie nie bardzo widze kandydatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 i bdb...jak na razie siem looozzuujje i zbierom siły na was..hhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Na nas ... a co my Ci zrobiłyśmy Za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 was znaczy pci przeciwnej znaczy heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 normalnie też zaczęłam robić rachunek sumnienia na tekst Duchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no ja myslem... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gif http://www.cosgan.de/images/kao/set/d023.gif http://www.cosgan.de/images/kao/set/d021.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no ja to raczej tak http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/k015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 was znaczy pci przeciwnej znaczy heh.. Łoł ... już się okopywac chciałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 nie potrza nie potrza jam człek spokojny i doswiadczony ..tzn staram się innych nie doswiadczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przyszłam dobranoc powiedzieć, bo własnie idę spać. Miłych snów dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Przyszłam dobranoc powiedzieć, bo własnie idę spać. Miłych snów dla wszystkich! Rany ... a czemu tak późno Cześć i czołem!!! Miłego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.11.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dobry dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.11.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam kochani ło matko ilesta napisali buziaki, lecę "w gości" gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.11.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 .... a "naprawiać" to "ustrojstwo" kiiiiiilka lat ... Witajcie... piszę do obojga, żeby nie było .... Myślę, że gdybyś Ty lub Jurek ...... Myślę, że gdybyś Ty lub Gosia ...... ( dwie wersje bo nie wiem kto czyta ... )... opisał(a) bardziej zdjęcia na onecie to byłoby mi lepiej się do nich odnieść .... a tak po swojemu napiszę ... ..."Ustrojstwo ma odlotowy klimat... no a "przystawka zimowa" do "ustrojstwa" to coś co chcielibyśmy zrobić u nas. A tak przy okazji to moja Żonka właśnie coś takiego chciała kupić , dworek znaczy (no może 3 razy mniejszy .. ale tego rodzaju fajową starą chacjendą) ... no a ja znalazłem fabrykę ... no i tak zostało... Pozdrawiam witamy oboje co by nie było no zdjęcia przydało by się opisać ale nigdy czasu ni ma i cichaj Waść bo mnie chop do roboty zagna "przystawka zimowa" z "wywalonych" i zbędnych okien ale mój szanowny to taki "pomysłowy Dobromirek" to "bazgrałam" ja gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts