an-bud 28.11.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 iiiiii tam na "chorobę" pójdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 nie migaj siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gosia ja to bym już to wsio pizgła i leciała ale co sama jak mój chop przychodzi mi regularnie z pracy między 20 a 22 robiąc od szóstej rano dodam łącznie z sobotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no i to, to, to zaśnie w sobotę a Ty go myk do samochodziorka (ino cichooo) i zanim siem obudzi juz będziecie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gosia ale wychodzi że impreza w czwartek a w sobotę wyjechać do Was o 17-ej to bzzzzzz sensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja się nastawiam na wyjazd 11-go i powrót ewentualnie 13-go, dłużej to mnie An-Budy nie zniosą No Wusia, uczusz się Kawa taka, jaką Brazunia lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ech, Wy, niecnoty jedne! Znowu jakąś imprezę szykujecie? Nie wiem, o co chodzi, ale bawcie sie dobrze i za moje zdrowie też wypijcie! No to lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Brazula kawa dla Ciebie nie problem spamiętać preferencje masz jak moja mama plujka i fajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gosia ale wychodzi że impreza w czwartek a w sobotę wyjechać do Was o 17-ej to bzzzzzz sensa oj Wusiu jeszcze raz pakujesz szanownego w sobotę - 06.12 - mikołajki przez tydzień (prawie ) uczysz mnie drinasie i kawusie "robić" wew czwartek - 11.12 - zjeżdża Braza i Duszek a jak pojadom to sprzątamy do 21.12 no i wsio a Twój chopek rence odzyska pamiętaj, że przez słomkę pic będzie no dobra wiem, wiem gadam gupoty, tak czasem mam ale przyjechać kieeedyś możecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ech, Wy, niecnoty jedne! Znowu jakąś imprezę szykujecie? Nie wiem, o co chodzi, ale bawcie sie dobrze i za moje zdrowie też wypijcie! No to lecę. Depesiu no jasne, że wypijemy Brazula a Ty to juz tak nie pitol od nas tak łatwo to ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gosiaczku no pewnie że kiedyś się dokulamy do Was jak będziecie kcieli nas gościć póki co mam wysokie ciśnienie ze złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a dlaczemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a to po tym jak mój chłopek mi powiedział ze być może w niedzielę też pójdzie do pracy wyłazi na 6 rano wraca 20-22 czasem później w sobotę polezie do pracy to jeszcze usłyszałam że może w niedzielę też a dziecko cholera do taty dzwoni bo tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ło jes... to co łon robi no mojnemu też się zdarza ale tylko zdarza priorytety to MY a mówiłam : wsadź do auta i porwanie zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no to niby w ramach priorytetu MY toteż został wstrząśnięty nie zmieszany że po moim trupie w niedzielę pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 i tak czymaj My tak ale nie bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 szef cholera naprzyjmował zamówień a mój chce sie teraz zaje... żeby wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.11.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wuśka no przeca chop Ci się wykończyyyyy kilka lat temu też byłam pracocholikiem na urlop? a nie mam czasu, nie mam kasy itd, itp tłumaczenia różne... pewnego dnia do firmy przyszła inspekcja i okazało się, że mam iles tam dni zaległego urlopu a wykorzystac moge tylko coś około 60 jak wyrzucili mnie w końcu na pierwsze dwa tygodnie to codziennie bywałam w pracy ale do końca roku musiałam wykorzystac reszte i tak okazało się, że wyleczona zostałam faktem jest, że szefostwo nikogo w firmie nie ceniło dlatego łatwiej mi było - chyba trzymam kciuki co by Twój szanowny obudził sie z tgo buziaczki idę spać bo rano jadę ze starszy synem na egzamin - będzie zdawał prawko czymajcie kciukaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no mój to nie to że pracoholik tylko nie bardzo jest na co robotę zmienić a jak nie wyrobią sie to stracą zamówinia i nie będzie roboty i nie będzie pensji on by chętnie na urlop poszedł kciukasy trzymać bendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Trzymam mocno kciuki. Oby wszystko się udało i pozdrówka dla wszystkich. Gosia, Ty chyba kcesz first barmanką zostać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts