an-bud 16.05.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 chyba się udało?? zawracałamm głowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A co Ci się pokazywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 16.05.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 tnij coś tam.. pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2007 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Bo coś zakombinowaliście wstawiając linki do Waszej stopki. Nie wiem, do czego miał być link, ale jest (razem z tym nieszczęsnym tnij.com) do... tego wątku. Siedzisz w nim i kierujesz do niego. Jeśli w miejsce tego "tnij..." wstawisz w stopce to: MASZ DWOREK? to będzie lepiej wyglądało. Po prostu otwórz mój post przyciskiem "Cytuj", skopiuj adres linku (zaznaczasz i wciskasz równocześnie klawisze CTRL i C), potem idź do swojego profilu i tam to wklej. Jeśli oczywiście chcesz przekierowywać na ten wątek. Ja tam namawiam Was na założenie dziennika budowy i komentarzy. Będziecie mieli gdzie wkleić zdjęcia, opisać swoje prace, kłopoty i sukcesy, a forumowicze Wam w komentarzach napiszą, jaki macie bajerancki dworek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2007 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 DZIĘKI. Gośka miała dziś karambol, parę szwów na głowie, mały wysstraszony, samochód do kasacji. kilometr przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.05.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2007 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzięki Tomku, do soboty dojdzie do siebie, na zlot przyjedziemy moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.05.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Kamień spadł mi z serca. Ukoi Małgosię i dziedzica. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 DZIĘKI. Gośka miała dziś karambol, parę szwów na głowie, mały wysstraszony, samochód do kasacji. kilometr przed domem. Ktoś na nią najechał?! Co się stało?! Jakim autem jechała? Chyba nie maluchem (to jeżdżąca trumna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.05.2007 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Kochani. dziękuję, żyję (a to najważniejsze) ale jestem potłuczona no i "pocerowana". Jechałam niestety"maluchem"(zgadzam się -"trumna") do kasacji.ale najważniejsze, że Olkowi nic się nie stało. Miejscowi policjanci byli zaskoczeni, że dziecko było w foteliku?! Podobno nagminnie ludzie przewożą dzieci bez fotelików. TO STRASZNE! co do wypadku to wariat drogowy usiłował wyprzedzać mnie na skrzyżowaniu. ja skręcałam w lewo z głównej szosy a za mną jechały trzy samochody i właśnie na SKRZYŻOWANIU zachciało im się wyprzedzać. dwa mnie wyprzedziły a trzeci "walnął", po czym wylądowałam w polu. I tak mówię, że urodziłam się w czepku. na pole leciałam pomiędzy naszymi pięknymi kasztanowcami. hmm... kasztanowce też całe pozdrawiam.Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Gosiu dobrze, że wszysto ok. i dziedzicowi nic się nie stało. Pozdrawiam i spotkamy się na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.05.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziękuję JEA. na zlocie będę ale wyglądem będę troche straszyć mam nadzieję, że wszyscy nie pouciekają? Bardzo podoba nam się Twój "króliczek" no i podpis. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.05.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Gosiu, samochód "pryszcz". Dobrze, że Wy cali. Cerowanie się zagoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 O matko kochana, Gosia, Wy już nie kupujcie czasem drugiego malucha!!! Dobrze, że cali jesteście (prawie... ), Tomek ma rację! Pozdrawiam Was serdecznie i - zazdroszczę spotkania na zlocie. Ale ja jutro jadę do Trzebieży, bo synka odwożę na rejs żaglowcem (pływa od dzieciństwa pod żaglami). Tak więc ja też będę miała trochę radości. A wypijcie tam jakieś piwo za moje zdrowie! I pomyślcie, kiedy przyjedziecie na zachód Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.05.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dzięki. maluszek był dziadków, Gosi "czołg" zepsuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Pozostaje mi tylko życzyć, aby udało Wam się jak najszybciej zapomnieć o całej "przygodzie" (tfu, też przygoda...) i niech może Dziadkowie spróbują sobie kupić solidniejszy samochód - dla własnego bezpieczeństwa. I mam nadzieję, że od poniedziałku Jurek wróci do remontowania, a Gosia może założy dziennik budowy - byłoby co czytać, oj, byłoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 21.05.2007 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Domkupodsosnami. piwko za Ciebie wypił Jurek na zachód daleko. ale???? hmmm... propozycja zacna. a może Ty zabłądzisz w nasze strony? zapraszamy do ruinki dziadkowie mają inny samochodzik a malucha Jurek chciał przerobić na kosiarkę ale teraz już się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Cieszę się, że Jurek wypił to piwo - od razu lepiej się poczułam. Kto wie, może kiedyś do Was zabłądzę, bo jeżdżę do zachodnio-pomorskiego, stamtąd to dość blisko. Ale i Wy nie macie do mnie daleko, a ja w sezonie (do listopada) jestem uwiązana. Może jednak...? Pomyślcie. Byłoby tak miło... Ten pomysł z kosiarką... Muszę swojemu Mężowi powiedzieć... Może kupimy jakiegoś i przerobimy...? http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.05.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Cieszę się, że Jurek wypił to piwo - od razu lepiej się poczułam. Kto wie, może kiedyś do Was zabłądzę, bo jeżdżę do zachodnio-pomorskiego, stamtąd to dość blisko. Ale i Wy nie macie do mnie daleko, a ja w sezonie (do listopada) jestem uwiązana. Może jednak...? Pomyślcie. Byłoby tak miło... Ten pomysł z kosiarką... Muszę swojemu Mężowi powiedzieć... Może kupimy jakiegoś i przerobimy...? http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Domku... my to i owszem.... ale z dziedzicem??? zobacz zdjęcia ze spotkania - "kobieta mnie bije" no i ryk Twoi goście pouciekają na takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.05.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Proszę nie szkalować dziedzica. Był bardzo grzeczny. To, że w nocy skopał własna matkę to nie wiedział co czyni. ...qui dormit non peccat, qui non peccat sanctus est. Święte dziecko macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts