Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MASZ DWOREK?

an-bud

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

@#$%#$ czasem trzeba popracować :( Gosia też kilka razy w tygodniu bywa w terenie, mam też głupie pomysły na marnowanie czasu :wink: ostatnio wymyśliłem kursik na zdobycie uprawnień certyfikatora energetycznego, a wolnej chwili jeszcze by się wypadało podszkolić z pomp ciepła i rekuperatorów (kurs projektowania instalacji) Jestem z tych co muszą dotknąć, pomacać i wtedy może uwierzę :wink: :lol: (może sobie zrobię)

Ogromnym minusem budowy, remontu na "wygwizdowie" jest brak ludzi do roboty, do "prawie" normalnego miasta mamy 40km. Dogranie terminów, przywiezienie ekipy, przypilnowanie itp zajmuje więcej czasu od tego ....jak sam zrobię :roll: a koszt przez dojazdy :evil: tylko sobie robię za darmo :cry:

Jurek :D

ufffff :oops:

mojny doniósł, że list gończy wysłano za mną :o :lol: :lol:

jestem kochani, jestem :oops: :oops:

SŁONKA MOJE :lol: :lol: :lol:

zalatana jestem i czasu mam tyle coby pospać i ciutke luknąć co u Was :roll: :lol: :lol:

no do roboty zagnało mnie, na prezenty trza ciut zarobić :lol: :lol:

pod koniec tygodnia wrócę 8) :lol:

KOCHAM WAS bardzo mocno i cieszę się, że JESTEŚCIE :lol: :lol:

lecę do dzienniczków siem przywitać i spać :roll: :lol:

uściski i buziaki

gosia :D